- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Позволявате ли си да крещите на учители
ДА! На учителката по Немски език. Тя ме мрази точно мен, ако и да се старая по всякакъв начин да бъда ней-перфектен и да съм най-добрия в групата и. Та тя е ужасно стриктна към мен, но не и към другите! Непрекаснато ми се кара! Когато се прозина без да си сложа ръката ми казва: "номера и вратата затворена от външната страна - дръж се адекватно в час!" Когато се изкашлям ми казва: "В Германия могат да ви усъдят за това! Там е забранено да се ходи болен на училище - счита се за престъпление." Иска бележниците, а моят беше в учебника ми по английски. Трябваше да извадя от чантата учебника, за да взема от него бележника. Учителката като го видя веднага ми се развика: "Този елементарен аглийски ще си го учиш вав вас и във часа по английски, сега имаш немски! Иначе спокойно можеш да си излезеш, никой не та кара на сила да учиш езика".... Искам само да отбележа, че други си изкараха почти всиеките учебници докато намерят бележника си. Цялата група говори на глас, а тя ми се кара заради една прозявка. И още много такива дреболии. Тя ме мрази ужасно много, класът ми също. Той и каза, че съм гей и от тогава умразата и към мен няма граници.
Веднъж в един от часовете по немски, правим упражнения цялата група. Аз си пиша в тетрадката си, а целият клас си говори и ме нарежда. Разбирасе изключено е да казвам, че тя се правеше, че не вижда, как всички ме нареждат. Чашата преля, когато всички направиха хартиени топки и почнаха да ме целят с тях. Тя продължи да се прави, че не вижда! Забележете! На мен ми крещи за прозявка или за това, че съм си сложил чина на главата при положение, че правихме контролно и го бях предал, а тях ги оставя не само да си говорят на глас, да ме обиждат и т.н. ами и не вижда, че ме целят с книжни топове. Тя е уж луда на тема чистота в стаята веднаж скъсах един лист от тетрадката си и го сложих под чина, и тя ми се разбуча, че съм правел боклук и после щял съм да чистя аз сам кабинета. И така класа продалжаваше да ме цели с топки а аз си мълчах и мълчах, а тя забеляваше 100%. Все пак стоя на 1вия чин, точно под носа и. И накрая се развиках просто ми кипна... Разкрещях се: " Аи спрете се вее! Вие като не знаете за както сте тука и сте дошли да се забавлявате, аз искам да свърша нещо." И госпожата ми вика: " О, мислиш ли, че и ти нас не ни дразниш? Но си мълчим нали?" Това беше последната капка кипна ми и се развиках.... Както и да е насрах я, а тя завърши с думите: " на мен ученик 35 години не ми е повишил тон.... Но за това родителите са виновни! Аз от малък съм вазпитала моят син така, че да не се даржи като някоя истерична госпожичка, а да си оправя проблемите като мъж - какъвто е ! " След това се наведе и продалжи да си пише, а класа спря да ме замерва и обижда (поне за този час)... Но от тогава, сякаш умразата и към мен насрасна двойно....
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!