.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Предложение към екипа на сайта...

Здравейте!
    Искам да дам предложение на всички от екипа на сайта,което предложение мислч,че по някакъв начин би било полезно на всички ни.Предложението ми е да създадете един нов раздел,който да е свързан с Готварските умения на нас съфорумците.Според мен ще е интересно,когато някой не може добре да готви или въобще не може,по някакъв начин по-големите и вече можещите в тая сфера,да помагат и да казват идеи на другите кое как да приготвят,дори и всеки може да слага снимки,на това което е сготвил със собствени усилия.Можем и идеи да си даваме за различни рецепти и т.н.Мисля че ще е един интересен раздел за всички,най-вече за момичетата,макар че има и момчета,които ги бива в тази насока.
    Е предложението е от мен,решението от Вас!
    Надявам се да го одобрите,пък ако не Здраве да е!

Супер фен Аватара на zoreto
    Попринцим няма лошо,но ще стане както и с исканията за раздела за животни:
    ще има известен интерес и после всички ще замре.Всеки ще те осъветва като ти се готви и ти се занимава в тая насока да си намериш кулинарен форум.Би било хубаво,ама не всички се интересуват от това. Все пак идеята е хубава,пък дано има и реализация ама малко се съмнявам.По-добре драсни една тема в "у дома" или "Всичко тийн накуп" по-голям усех ще има и аз ще пиша

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ами виж, идеята не е лоша, но в сайт като този потребителите са във възрастова група, в която не съм сигурен, че ще пожъне голям успех. Аз смятам, че ще се случи същото, като с раздел Пораналите Тийнове, където след първоначалния интерес и първите 4-5 страници ентусиазмът помръкна. За това подкрепям горното мнение и смятам, че такива теми биха се вместили в рамките на раздели У Дома и Всичко Тийн Накуп.

Поне аз така смятам. Идеята е ок, но съм против...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Откога тийнейджърите готвят?

имате си мама и тате.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на play23
    ^ А, така ли ? А тези дето от 8 клас учим в друг град, сутрин, обед и вечер на ресторант ли? е не съм милионер

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от play23
    ^ А, така ли ? А тези дето от 8 клас учим в друг град, сутрин, обед и вечер на ресторант ли? е не съм милионер
    И как така 8ми клас на квартира без пълнолетно лице?

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Такъв раздел би бил в пъти по-полезен от мега-малоумния раздел "Бъдещи мами".

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ospower
    Браво,радвам се че сме на едно мнение,най-сетне един човек да се застъпи за мен

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    имате си мама и тате.
    Да,имаме си..Обаче те не винаги ще могат да са до нас..

И аз мисля така..И наистина идеята ти ми харесва доста - но май няма да стане
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на play23
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от play23
    И как така 8ми клас на квартира без пълнолетно лице?
    Ами 8 бях на общежитие, пък от 9 на квартира, т.е от 15 годишен.

Град
    Ивагакуре
    Добра идея.

Но може и неосъществима
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    Пловдив

Съгласна съм и аз!Кви са тия раздели бъдещи мами в тийн форум?!Тва е раздел за форуми като Розали.А готварския ще е полезен!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Може да се направи една хипер тема, в която да се споделя всичко относно готвенето, но чак пък раздел - това не е нито готварски форум, нито форумът на бг-мама.

Цитирай Първоначално написано от GirlfromHell

Съгласна съм и аз!Кви са тия раздели бъдещи мами в тийн форум?!Тва е раздел за форуми като Розали.А готварския ще е полезен!
    бъдещите мами е доста полезен раздел за момичетата... започва да става практика 13-14 годишни деца да стават майки...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Смятам, че една тема в "У дома" е напълно достатъчна за тинейджъри да обменят готварския си опит...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аз пък мисля, че би бил полезен такъв раздел. Даже не само за готвене, ами и за грижата за дома като цяло. Макар, че вече има "у дома" ... А пък и малко тийнове живеят сами и им се налага да си готвят / чистят и тн.
    Но все пак би имало полза.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Откога тийнейджърите готвят?

имате си мама и тате.

Идеята не е лоша но ако трябва да се прави раздел за всичко което си помислим ще стане мазало.. Напиши в У дома тема за готварството и ако се развива добре модераторите могат да я направят Важна(ако преценят разбира се..).
    Иначе аз предложих раздел За животните ...имаше известен интерес от потребители но имаше и такива които са против.Иначе на мен може да ми хрумне за много раздели - Алкохол наркотици и цигари , За растенията , Животни и домашни любимци и други ,но форумът ще стане доста многоразделен.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен
    Ами.....То е добра идея.Аз примерно сега се уча да готвя(смисъл помагам на майка си и готвя,тя ми казва какво да правя) и ще ми е от полза нещо подобно,но пък мисля,че ако се направи супер тема в раздел У Дома(смисъл тема,в която има теми - подраздел ) ще е по-добре :/

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    За растенията ме уби... ххахаххаха не бих очаквал да има много интерес и теми, макар да звучи яко...

Аз искам раздел за хардкор пънк и кръст винили

Ама май сам ще си пиша там
    гарантирам ти че няма да си сам

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си