рядко давам мнение по такива теми и то главно, защото не мога да претендирам да имам особено големи знания и по-широк опит в сферата на литературата, но определено някои неща ме подразниха в прочетеното по-горе

нека да ги изредя и надявам се да ти послужат, за да направиш по-смислено и стойностно произведение:

1. Описанието на мястото на събитието и на самите герои и прекалено повърхностно, описваш ги пряко, буквално... това се смята за слаб стил на писане, когато описваш и говориш пряко, без символика, без напластяване на различни слоеве в сцената, били те емоционални, идеалистични и т.н. Ти просто описваш претъпкана дискотека и момиче със сребрист панталон (леле майко ... сребрист панталон : D ). Нищо под това описание.

2. Когато описваш чувствата, които изпитва героинята ти, ти не ги описваш с някакви косвени признаци, не ги описваш с помощта на различни художествени похвати, а казваш просто "В душата й се бореха 2 чувства – силна обич и отвращение." Самият читател трябва да стигне до този извод, а не ти да му го поднасяш на тепсия.

3. Липсва ми детайл, липсва ми и малко повече размах, да се получи нещо по-увличащо, по-грабващо

Като цяло просто се опитай да мислиш нещо по много пъти, да го редактираш. Самата редакция не трябва да те плаши, защото някъде там из между хилядите опити ще се яви истината, така настроена както трябва да е за една проза. При лириката може да си позволиш излива на душевни терзания по-абстрактно, докато при прозата поне аз очаквам нещо по-нагласено, нещо добре, много добре премислено и вплетено.

Смени си заглавието на темата! Това не може да е заглавие на един разказ.