Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
Така... грубо ми се струва. Има си литературни похвати, чиято употреба ти очевидно избягваш. Така действието не става по-достъпно , напротив, комерсиализира се. Много съм съгласна с един от предните коментари. Не поднасяй основните смисли на тепсия, една от главните цели на литературата, специално прозата, е да накара читателя да се вгледа между редовете, което може да се постигне с детайлни описания... Много епитети.. Не просто прилагателни, епитети ти трябват. Картини, описващи действието и определено по-малко пряка реч .. Това е най-глупавият и примитивен изказ, а именно чрез пряка реч. Майсторството да я премахваш елегантно приковава окото.. Работи и редактирай, не бързай да публикуваш .. И, моля ти се, стига с тези съкращения от сорта на "2те", "м/у". Прозата не е шега, иска се много бачкане за изглаждане на изказа, както за всичко останало .. Имаш основа, работи! А що се отнася до плоските кратички коментари от типа на "Браво, банално", всички имаме остър език, драги.

Благодаря ти много за искрения коментар Наистина не съм го преработвала, пуснах го просто така да видя различни мнения. Нямам много опит, това ми е 2-то подобно нещо, което правя и мисля че стилът се подобрява постепенно. Затова и го пуснах тук, за да видя вашите съвети и да продължавам напред, защото не мисля да се отказвам