Тaзи вечер си лафих с едно момче.Той каза,че ние момичетата нямаме чувства?! И аз се засмях,защото не е така.От т'ва разбрах още повече,че двата пола сме тотално смахнати в отношенията по между ни.Както ние,така и силния пол имаме чувства,според мен.Все пак нещо ме накара да се замисля след разговора ми с него... Аз съм му казвала кофти неща,но не за да го обидя,а за да го накарам да се замисли.Понеже знам,че ще го прочете ще му кажа,че за мен е пич,който е попадал на грешните мацки.Не искам да влизам в повече подробности,просто исках да напиша всичко това.Иска ми се в отношенията мъже-жени да има повече разговори,разбиране и т.н.От неразбирането и нежеланието започват проблемите в една връзка.Благодарение на Юли се запознах с готино момче.Юли,благодаря ти,въпреки че сме като котка и мишка (както казваш) ме караше да осъзная доста неща.И за финал бих искала да кажа,че трябва по-често да казваме "благодаря","обичам те" и "с теб съм,можеш да разчиташ на мен".Така имаме шанс да бъдем по-добри и щастливи!