.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

ее все на мен ..

здравейте имам малък проблем .
    Хресал съм си едно момиче и мисля да се запозная с нея и да е забивам . но тя има нещо като приятел(гадже) и нз ако тръгна с нея или я забивам ще имам ли проблеми с него ..
    и ако имам как да ги реша .- не обичам да се бия .. но искам да съм с нея

Мега фен
    Град
    <3
    Върви забивай пирони или квото и да е за забиване...,да не ти ги набият по главата...
    Сам каза,че си има гадже. Заета е. Не е за теб? Мкей? О.о Не се бутай там където не ти е работата.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Върви забивай пирони или квото и да е за забиване...,да не ти ги набият по главата...
    Сам каза,че си има гадже. Заета е. Не е за теб? Мкей? О.о Не се бутай там където не ти е работата.
    напълно съгласен с това мнение, има толкова много момичета, а си тръгнал с чуждото да се занимаваш.

Съгласен съм с по-горните мнения, но ако я искъш толкоз много и си готов да направиж всичко за нея... без бой няа мине ... или поне закани и кавги...
    ... кой пръст да ти покажа ?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако момичето се раздели с приятеля си, за да има някаква връзка с теб - става. В противен случай - не се занимавай... нагло е.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Everytime
    щом си има гадже Сбъркал си рейса пич.. много е гадно така знам .. да обичаш дадено момиче.. а тя да се праи на ударена.. остай я и си търси друга
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Обичаш или не, научи се да се биеш и му свети маслото на тоя.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

хммм...ми нищо непречи да има отношения с нея само я карай по полека щото тогава може да си създадеш проблеми с гаджето и..може да открие нещо в теб и да те предпочете пред него

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хората са го казали - "Х*й да беше да ти го набие човек, ама то акъл - как да ти го налее?"

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Ем питай я дали го обича и иска ли да бъде с него... ако каже Не нека се раздели с него и да е с теб, обаче иначе купи си някви по здрави маратонки и бегай колкото можеш :Р ебавам се бе, нема да те бие, само ще ти се направи на мъж за пред момичето
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Ако момичето се раздели с приятеля си, за да има някаква връзка с теб - става. В противен случай - не се занимавай... нагло е.
    +1
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Карай по-полека станете приятели и после...Я ЗАБИЙ

П.С. Чудя се защо чуждото винаги е по-сладко.

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    +1
    +2
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    тя сигурно даже не те харесва,пък ти вече си набиваш филмите
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Винаги ми е странно като някой каже "има си гадже. не я закачай". Ако не ти пука да отнемеш жена на друг не е никакъв проблем, че тя има гадже. Просто в случая единия от мъжете губи. При силни връзки това обикновено е натрапника и той бива отрязан от момичето без въобще гаджето й да разбира.

ахаахха пръсни му соса на ония и грабвай мацката

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    напълно съгласен с това мнение, има толкова много момичета, а си тръгнал с чуждото да се занимаваш
    така така!! намери си друга, момичета пълно.Какво за чуждите ще се бориш а? Имаш ли работа там ? Не, нали?! Не обичал да се бие..ти не обичаш,ама ако продължаваш в същия дух някой хубаво ще те напердаши (приятеля й)
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от marrmalinda
    ахаахха пръсни му соса на ония и грабвай мацката
    Брат престави си ,че и да го набие тя пак остане с приятеля си.
    Никой не предозира този момент в цялата сложна дилема ако ма разбирате на къде бия.

Не се бъркай в отношенията им. Защото ако по някакъв начин им провалиш връзката, тя ще вини теб и съвсем няма да иска да чува името ти и да те вижда. Има и други момичета.

П.П. Това не го разбирам- що за егоизъм да разваляш щастието на другите, заради собствените си прищевки и моментни увлечения?

След като си има приятел защо си мислиш, че ще ти пусне?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мислиш ли,че когато си ИМА гадже ще ти обърне внимание
    Намери си едно свободно момиче
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

okazase 4e i nee gadje a q haresva samo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове