- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вече не издържам..
Харесвам едно момче някъде от Октомври месец, а му казах някъде Ноември - края. След това Декември месец тръгнахме, но на 2.1 тази година скъсахме, а още ме боли.
Не мога да разбера, подигравал ли ми се е.. Не знам! Напред ми казваше "Да, аз се подиграх с теб, нали ти викаш така.". После "Не прави глупости, знаеш че имам някви чуства към теб, но не можем да бъдем заедно, имам си лични причини.".. А дни след това започна да се държи супер гадно, да ме обижда и т.н.
Моля ви помогнете ми. Кажете ми какво да правя, да се надявам ли на нещо или да го забравя.. А проблема е там, че не мога. Дайте ми съвет, как да спре да ме боли..![]()
Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !
![]()
Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !
Факта че те е обидил и се държи лошо с теб-на твое място бих му теглила едни майни!!Все пак освен мъжкото достойнство, съществува и женското!!!
Hi!=)
Много правилно..Първоначално написано от your7shadow
Ако все още имаш достойнство - остави го.Изобщо не му обръщай внимание,защото той определено не го заслужава.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ostavi go, toi se zaribqva s teb
щом така прави го забрави..А дни след това започна да се държи супер гадно, да ме обижда и т.н.![]()
skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg
Причини му болка и ще спре твоята![]()
Изобщо няма смисъл да се занимаваш с него. Той не те заслужава.
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Случи ми се нещо подобно преди време ... накрая разбрах, че момчето което харесвах някога е пълен кретен.
Моят съвет е да не се занимаваш с него. Просто не му обръщай внимание. Мисли за други неща, започни нещо ново, не си спомняй за времето в което сте били заедно, не си мисли за НЕГО, защото от спонемите ще те заболи още повече.
А за обидите... Намери начин да го затапваш така че да си държи устата затворена. ако не я затвори сега... рано или късно ще му писне![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не те заслужава !Щом сте се разделите, това е края.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
абе тегли му една майна и не се занимавай с тоя идиот той явно не е имал кой знай кви чувства към теб почни и ти да го обиждаш и пак ти казвам тегли му една майна![]()
Спри да му обръщаш каквото и да е внимание .. избягвай го.. той след това ще те потърси,но горе главата ,момиче .. отрежи го-до тогава ще си го забравила и ще ти е по-лесноТой просто не те заслужава!Нали знаеш всичко се връща!
![]()