- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалите съществуват!
Така става въпрос за следното нещо като обект на опита ще вземем "CS"
и по точно хората които го играят. Аз заедно с още няколко момчета и няколко момичета направихме опит и доказахме че при женско присъствие в сървера играещите започват да се държат по добре.
псувните намаляха, обвиненията за хакери също дори повечето предпочетоха да ползват чата вместо да се стрелят ---> да живее любовта! Тя наистина спира насилието.
Любовта е сила...Първоначално написано от SkylineDrift
![]()
За каква любов, въобще, става въпрос в някакъв си чат, в който сигурно на 99% от момичетата не им знаете имената?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Където има загорели тийнейджъри, там има и мир.
Това е вярно, ако играе момиче, всички се държат по-прилично.![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Това е есенцията на тийнейджърството. Минал съм го и съм наясно.Първоначално написано от doubledmg
Във всички момчешки игри е така.
П.П CS е ебати простотията. Да го забранят със закон. буу
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хаха е нормално
понеже всчко е мъжко примерно при цс или уоу когато влезе някое момиче гледат да го свалят ("иха ти играш цс?","ти си момиче?","как се казваш","хей дай скайп ако искаш се запознаем")и разни такива зарибявки![]()
Аз пък играя Рохан...и на никой не съм казвала че съм момиче...само един разбра щото говорих в женски род Оо...и Диабло играех преди ^^ Голяма работа..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз пък познавам толкова момичета дето играят ЦС.
И аз съм го играла преди години, сега вече дотъпя...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
еми според мене си зависи от самия човек,но добре![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
++ така си е... тва че някои е видял момиче едва ли го спира да приказва глупости..Първоначално написано от onestar
а аз любов да не става дума..
Just Be Yourself !! : ))
момчето, което харесвам е лудо по играта...караше ме и мен да я играя, аз я играх, но разбрах, че е било голяма грешка, защото така го накарах още повече да я играе...а доколкото до темата, те другите не разбираха мн, че съм момиче, но кат разбираха бяха наистина по-мили, а ако не тоз дет го харесвам ги псуваше![]()
даПървоначално написано от w0sh
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
оо да вее
аз играех едно време GTA Multiplayerс една приятелка ии всичките момчета само с нас се занимаваха тфа онова
бееше яко... след тва скайп и така нататък
![]()
амаа сега вече.. не се занимавам с тфа![]()
ама имам един приятел от там дето още си пишем всеки ден![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!