.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Супер фен

Това е то да живееш сред к*рви...

Така, първо се извинявам за използвания цинизъм във заглавието. Второ, искам просто да споделя какво ми се случи, защото май вече няма приятелка, на която да споделям... Всички се оказаха.... (цинизма от заглавието ).
    Лятото ми се случи да харесвам едно момче и то да ме харесва, аха да тръгнем и хоп най-добрата ми приятелка започна да му се натиска пред мен! Това беше края на взаимоотношенията ми и с него, и с нея. Есента ми се случи нещо подобно, за радост момичето имаше малко повече акъл в главата и се усети, че съм й приятелка, спря що-годе на време.
    И ето, че тази седмица ми се случи същото. Хехе, колко забавно... ХаресваХ едно момче, той изпитваше някакви чувства към мен. Но най-добрата ми приятелка (беше) му каза, те започнаха да си пишат постоянно, тя ми казваше, че той я канил на кафе, той пък ми казваше, че тя го канила на кафе. Както и да е, не ми се занимаваше с лапешки истории. Снощи момчето дойде в кафето, където бяхме. По едно време моята "бфф" излезе навън с това момче. Нямаше ги доста време. Върнаха се и я попитах къде бяха. Тя ми каза, че "нищо не са правили". И тази вечер момчето ми каза, че са се целували. И аз ест останах така , но уау, това ми се случва за 3ти път за по-малко от година! Каква късметлийка съм просто...
    Е, мерси на всички прочели историята ми. Може би я пускам за 3ти път във форума, но с различни герои. Ха-ха..

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    заеби ги.Не само момичетото,но и момчето.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    Hueco Mundo
    Напълно те подкрепям, душе.

Ами... предлагам следващия път да не запознаваш т.нар. "приятелки" с момчето, което харесваш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    заеби ги.Не само момичетото,но и момчето.
    3-та двойка "момиче и момче". Уау, то вече няма да останат хора в града ако продължаваме така...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    frozendeath - подкрепям ! и аз си изпатих няколко пъти така
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Тирбушона.,.врътка,врътка - кофти бата,кофти тръпка Чак пък толко малък ли е тоя град.В повечето села ще ти изкарам поне по 50 момчета и момичета около твоята възраст
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Ами... предлагам следващия път да не запознаваш т.нар. "приятелки" с момчето, което харесваш.
    Определено
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Определено
    И аз подкрепям..
    ~•~I'm the Dream...YoU aRe the Dreamer...[!]...~•~

Converse333
    Май твоите "приятелки" много искат да те копират и за това ти зимат интимните приятели остави ги сега липсва им оригиналност.

П.С. И на мен се така ми са случва и така си обеснявам нещата.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тя харесва момче. Тя запознавя нейна приятелка с момчето с идеята да научи повече за него и да ходят. Приятелката свалямомчето(илиобратното) и сега Тя е разочарована и приписва разни древни професии на приятелката си?

Ако да - аз проблем не виждам. Сама си си виновна авторке - безплатен обяд никой не отказва.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    баси "приятелките" аз .. горката
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Повече от фен
    е то това какви приятелки са егати?! Аз никога не бих постъпила така, моите приятелки също не биха постъпили така с мен.

Град
    Wonderland

забавлия...
    и тва че си харесвате едно и също момче ги прави курви? дали в техните очи ти не си такава?

отебавай,не е единственото момче на света

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами за какво си тръгнала да ги запознаваш,след като до известна степен знаеш какви са?!Следващия път вземи имам някакви по-конкретни взаимоотношения от харесвате с момчето пък по на късен етап ги запознавай с приятелки.Мдааа жените са интригантки и ЯВНО,че тези момичета не са ти кой знае какви приятелки...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не си случила на добри и истински приятелки - споко, често срещано явление е. Следващият път наистина не ги запознавай с момчето, защото колкото и гадно да звучи - жените наистина сме лоши, или поне повечето... Има такива, на които не им пука за приятелство и т.н., а гледат само собствения си интерес. В такъв случай ти си вземи прадпазни мерки и просто не ги запознавай с момчета, с които искаш да се получи нещо
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на Emilen
    С такива приятелки, врагове не ти трябват...
    На мен ми се е случвало. Само че има разлика-все още "свалях" момичето и приятелят ми ми каза, че иска да опита. Т.е. нямаше удар в гърба. Видях, че той имаше повече шансове и дадох заден. Накрая и там не се получи, но това е друга история...
    Но не изключвай и друга възможност. Понеже съм изпитал и това. Момчето може просто да е искало приятелката ти. От самото начало. Когато е видял, че с теб има шанс, просто се е хвърлил на сигурно. А в последствие е успял да "свали" приятелката ти...
    Не съм светец. Така стана с първата ми. Бях си набелязал приятелката й, която закъсня с реакцията си. Инстинктивно тръгнах на сигурно и вечерта ми не пропадна... Разликата е само една: когато приятелката директно попита(още не мога да го повярвам, между другото), дали искам да съм с нея, аз казах "НЕ". Имах си някакви принципи.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    по-добре е че се е случило това,защото разбираш:
    1.до колко някоя ти е приятелка
    2.дали едно момче те заслужава,тъй като независимо какви приятелки имаш,ако той наистина те харесва няма да ги отрязява..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Тя харесва момче. Тя запознавя нейна приятелка с момчето с идеята да научи повече за него и да ходят. Приятелката свалямомчето(илиобратното) и сега Тя е разочарована и приписва разни древни професии на приятелката си?

Ако да - аз проблем не виждам. Сама си си виновна авторке - безплатен обяд никой не отказва.
    Първия и втория път момиченцата отидоха и сами се запознаха с въпросните момчета. Сега (третия път) момчето и това момиче се познаваха. Не съм ги запознавала аз.

еми ще ти кажа че трябва да си намериш истинки приятелки
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ехубаво де. Къде си се моткала та три пъти подред ти крадат момчетата?

Вярвай - не е в другите вината.

Приятелите са си приятели, любовта си е любов. Що ги смесвате не знам?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на teenems
    изобщо не обръщай внимание ..
    да си гледат работата

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Съжалявам ако бъда груб, но живота е конкуренция. Явно ти не предлагаш на момчето нещото, което го кара да премине към приятелката ти.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Проблемът си е само в теб
    Явно всичките ти приятелки са нещо повече от теб щом и 3-те момчета те зае*ават заради тях
    Освен това аз никъде не прочетох да си предприела нещо,след като си имала няк'ви симпатии към младежите ... Е тогава к'во си тръгнала да се оплакваш,че и да лепиш етикет к*рви на приятелките си?!

Тъпа патка ... без извинение!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Ivchiii
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Определено
    И аз подкрепям..
    И аз така!!!!
    It's too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си