- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това е то да живееш сред к*рви...
Просто си имала лошия късмет да попаднеш на неточните за тебе хора.. но и ти си имаш вина за цялата тази работа.. Така, че само можеш да си вземеш поука от случилото се.. ;]
хах кофти късмет имаш,аз също съм страдала от т.нар. "приятелки" и най-лесното решение е да не се занимаваш повече ,и да не се доверяваш толкова много на който и да е![]()
защо ли тази твоя история ми напомня за едно моя приятелка.. вярно не се случВА с мен ама момичето си има гадже с което са вече от 7месеца и най-нахално флиртува с момчето, което най-добрата и приятелка харесва.. втф?
не си запознавай "приятелките" с избранника... увери се, че връзката ви е повече от една свалка, и че приятелките ти наистина са такива ии действай ; )
Опитай да подбираш по-добре и приятелките си, и момчетата, с които се занимаваш. Прецакана си, но с времето всичко минава.
а какви приятелки си имаш ти ! ...
за мъжете съм съгласна че са празноглави понякога и видят ли момиче тръгват като кученца след него .. така че не си го слагаи има мн по добри които ще срещнеш...
обаче относно въпросните "приятелки" намери някоя която няма да те прецаква по наи долния начин ,ще бъде честна и ще те разбира !
Има една думичка, която трябва да си я набиете в главите и тя е КОНКУРЕНЦИЯ. За това сега си сложи колан с емблема "Sexy", ниско деколте и бягай при него.
И така от изказаното, следва че нахалните прогресират във всяко отношение, за това бъди нахална..
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
аз имах друг пробем. Най-добратаа ми приятелка харесвашее едно момче 1 година и тъкмо да тръгнат и една друга нашаа ''много добра'' приятелкаа тръгна с негоо (един видд го '' преласти) той обаче се усетии, че тя за нищо не става и след една седмица я заряза. Но както и да е след товаа въпроснотоо момичее лъжешее колко много преди т'ва го харесвала... а зора бешее да преебе най-добрата ми приятелка. Навсякъде са тея Курви бе ! и стават се повече и повече... това е жалкото !
тегли им една майна на всичките!
FUCK-тически не ме интересувате..
Един съвет,подбирай приятелите си,първо се увери,че няма да ти въртят номерца,после им се доверявай.Относно момчетата.Бог създал мъже и нарекъл ги СВИНЕ.Прей си изводите.![]()
![]()
Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
Всичко се връща!