- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ще направиш, ако предишния ти дойде на гости?
Ще пием кафе.
Ще го препратя към ТУ.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Ще го водя по курви.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Ще четем заедно библията и ще си говорим как не трябва да върши такива неща с мъжа ми, защото ще гори в ада.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Много неща.
Едно повече от други.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Това звучи използваческо, ако има такава дума.
Ние се разбрахме какво ще правим...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Най-вероятно ще пием кафе, ако е жена ще я поканя да остане за вечерта.
Пика в аватара... хм, ако има понятие от белот, ще му предложа да ме учи как се играе.
ще я науча как се играе белот![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще говоря с него да видя дали наистина е толкова прост и досаден или само се прави. Почти съм убеден, че е второто, ама няма как да съм напълно сигурен.
Иначе ще е добра компания. Чувал съм, че пие.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще пием вино.
Ще го водя по курви. В блока има много, даже в съседната стая.
Ми ще пием ром.
И след тва ще го упътя към ТУ.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
ще му покажа Библията да види как изглежда
Ще се радвам да видя как изглежда Библията.
Ще го водя по курви, та дано се откаже от нездравите си интереси към мъже.