- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- четвъртия вид .. ?
хубаво, а начин да се справя със безсънието? в смисъл то е няккакъв гаден страх, не ми пука за к'ва ме мислите, колко съм била зле и т.н... просто искам съвети бе толкова ли е трудно![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Още не съм гледала филма, но като видях трейлъра ми настръхна окосмението по ръцете и вратаКой знае...
трябва да сме голями егоисти ако си мислим , че сме само ние![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
Много се филмирате! Как може да не успявате да заспите с дни? Това беше най-блудкавия филм на ужасите, който съм гледала...
Естествено, че няма как да сме сами...може да са по-умни от нас, може и да са по-тъпи....то всъщност има ли на къде.![]()
Наскоро гелдах един научно документален филм, за това как би изглеждала една планета, на който има живот някъде в космоса...беше много странна.от едната страна беше пълен мрак и лед...там нямаше живот, но от другата страна планетата си имаше слънце. Там за жалост бушуваха ураганни бури, но имаше едно място някъде м/у двете полувини, където имаше вода. Нали се сещате...където има вода има и живот. Животът не може без вода. Та там вече нямаше бури, а живот. Естествено животът беше много примитивен и бяха измислили само 3/4 вида създания. Първите бяха растенията, но не какви, а дишащи растения със сърца и тн. Те им бяха нужни, за да намират вода. Можеха плавно да си местят корените, за да се снабдяват с нея. Следващия вид животни бяха копачите. Те проравяха тунели в земята и по този начин събаряха растенията, като така правеха бендове и местеха коритатат на реките. Следващият и последен вид животни бяха едни птици...като тези, които са живяли навремето. Не се сещам за името им, но бяха най-големите птици на Земята и са били най-големият хищник по някое време.
За валост "слънцето" се оказа звезда джудже, на която има изригвания и на определено време те изпращаха някакви лъчи към планетата...ако те докоснат изпържваш се жив. Та приците се приеха под растенията,растенията си затжаряха цветовете, а копачите се криеха в дупките си, за да се предпазят....
Абе голяма фантастика...![]()
по-простичките сред нас - демек азimdb An interview between Dr. Abigail Emily Tyler and Olatunde Osunsanmi (the director) kicks off the movie. (NOTE- The film is indeed fake, so everything that is in this synposis is NOT based on true events).не знаем английски .. ако го напишеш на БГ ще съм ти благодарна во веки
.. а тва за аналните проби ме размаза
едва ли е по действителен случай
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..