.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    хубаво, а начин да се справя със безсънието? в смисъл то е няккакъв гаден страх, не ми пука за к'ва ме мислите, колко съм била зле и т.н... просто искам съвети бе толкова ли е трудно
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Още не съм гледала филма, но като видях трейлъра ми настръхна окосмението по ръцете и врата Кой знае...

трябва да сме голями егоисти ако си мислим , че сме само ние
    Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***

Голям фен Аватара на Callisto
    Много се филмирате! Как може да не успявате да заспите с дни? Това беше най-блудкавия филм на ужасите, който съм гледала...
    Естествено, че няма как да сме сами...може да са по-умни от нас, може и да са по-тъпи....то всъщност има ли на къде.
    Наскоро гелдах един научно документален филм, за това как би изглеждала една планета, на който има живот някъде в космоса...беше много странна.от едната страна беше пълен мрак и лед...там нямаше живот, но от другата страна планетата си имаше слънце. Там за жалост бушуваха ураганни бури, но имаше едно място някъде м/у двете полувини, където имаше вода. Нали се сещате...където има вода има и живот. Животът не може без вода. Та там вече нямаше бури, а живот. Естествено животът беше много примитивен и бяха измислили само 3/4 вида създания. Първите бяха растенията, но не какви, а дишащи растения със сърца и тн. Те им бяха нужни, за да намират вода. Можеха плавно да си местят корените, за да се снабдяват с нея. Следващия вид животни бяха копачите. Те проравяха тунели в земята и по този начин събаряха растенията, като така правеха бендове и местеха коритатат на реките. Следващият и последен вид животни бяха едни птици...като тези, които са живяли навремето. Не се сещам за името им, но бяха най-големите птици на Земята и са били най-големият хищник по някое време.
    За валост "слънцето" се оказа звезда джудже, на която има изригвания и на определено време те изпращаха някакви лъчи към планетата...ако те докоснат изпържваш се жив. Та приците се приеха под растенията,растенията си затжаряха цветовете, а копачите се криеха в дупките си, за да се предпазят....

Абе голяма фантастика...

imdb An interview between Dr. Abigail Emily Tyler and Olatunde Osunsanmi (the director) kicks off the movie. (NOTE- The film is indeed fake, so everything that is in this synposis is NOT based on true events).
    по-простичките сред нас - демек аз не знаем английски .. ако го напишеш на БГ ще съм ти благодарна во веки .. а тва за аналните проби ме размаза едва ли е по действителен случай
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си