Цитирай Първоначално написано от Abigoria
1- Тъп учител няма. Има учители с леко поизкривена психика. Ама има и ученици с много изкривена такава, които всъщност са тъпите Get my point?
2- За учащите 8. март е ден като всички останали. Ти си 8. клас, не смятам, че си жена, че да празнуваш Деня на жената, както и останалите ти съученици, както предполагам и госпожата ти смята.
3- Учителката ти не е виновна, че съучениците ти са кретенчета Всеки си има нерви, а от време на време границата на търпението на който и да е бива прекрачена зверски и той се ядосва.
4- 2 изречения за женска полова система?! Уат да фак?!?! Та това ти е тялото бе, момиче... Как ще напишеш 2 изречения? ...
Както и да е, поговори с нея, кажи й, че си имала домашно предния път и си била подготвена за предния урок. Ако крещиш и се зъбиш, естествено, нищо няма да стане, и най- много да имаш една двойка повече.
5- Не използвай толкова много емошанки... Дразни ^^
Знам, че не е тъпаа .. просто бях много нервна ... Не съм искала да кажа, че като е 8 март аз имам празник и не трябва да ни изпитват .. просто би трябвало да беше по усмихнатаа .. а тяя бешее в стихията си .. И не съм 8 клас .. а 9-тии .. не че е от голяммо значение .. но разбира се, че си знам тялото и половите органи .. но бях се притеснила адски много и неможах да мисля .. Няма да й крещя .. ще се опитам да говоря с нея ..