- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бива да си тъп, но чак толкова...
Тя (момичето, което харесвам) дори не искаше да вземе подаръка,който и купих за 8ми март! Ужасно тъпа е!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявам се за спама просто исках да излея яда си.
При положение,че не си пада по теб-нормално...И аз бих направила така,защото съм гордо-женско създание.![]()
Добре не го харесва, поне да беше взела подаръка...Знаеш ли ако е имало хора отстрани, как ще се чувства пича??![]()
Предполагам,че му е станало много кофти...Аз ще говоря от моя женска гледна точка.Предполагам,че ако тя беше взела подаръка му е възможно да си помислила,че ще му е длъжница...Разбираш,нали?А,к ак след като не си пада по него?!Първоначално написано от Reaper93
П.С.Знам,че не ни разбирате,но т'ва е положението.Някой беше казал:"Обичайте ни",не не стремете да ни разбирате!
![]()
Колкото и да съм гордо женско създание и аз като slun4ice_90 бих ти взела подаръка и ако не си падам по теб бих ти казала ,че това че приемам подаръка не означава ,че имаш шансове с мен ,но за успокоение бих ти казала да сме приятели ако ще ти е по-лесно![]()
(не не се дръж така,както не искаш ти да се държат с теб)
можеше от просто уважение да го вземе, баси много съм ядосан....и то пред целия клас
П.П: http://vbox7.com/play:1e0346b8 <-- Поздрав за всички дами!
Ха сега! Коя според вас е адекватната реакция:
1. Не взема подаръка.
2. Взема го, но заявява, че е много мило, но нищо не може да има между тях
3. Взема подаръка. Използва повода, за да благодари и го поканва на кафе(тя черпи, разбира се). По време на няколкото минути заедно, тактично обяснява, че е много любезно от негова страна, но просто няма начин нещо да стане между тях. Въпреки всичко я е спечелил за приятел.
Аз съм за третото. Така постъпват истинските дами. Но понеже съм бил и в трите ситуации, трябва да ви кажа, че най-боли точно от тази. В първия случай се разгневяваш, теглиш й една за себе си, решаваш, че е далеч под нивото ти и бързо ти минава. Втората е като малка искра надежда, загасена с чаша студена вода. А третият... не е за приказване! Направо ти прилошава и ти се плаче! Показва перфектно поведение, точно човек, какъвто искаш, а накрая получваш приятел. Което е лицемерно, защото и двамата осъзнавате, че няма приятелство, ако единият е влюбен...
Между другото, защо пред целия клас?! Това са отношения ЗА ДВАМА! Не за ПУБЛИКА!
Ем незнам, аз не съм чак толкова досаден, да подарявам подаръци..Разбирам когато не ме харесват, и се отдръпвам..
Остави я и си търси друга, видяло се е, че тая не е за теб
Аа и да не забравя, пий хапчета за нерви...![]()
Няма смисъл да се ядосваш,усмихни се.Първоначално написано от sony32
Пусни си --> Dope - Die mf die , определено успокоява... ;d
Брат, стягай се и горе главата ! Тегли й една майна и т'ва е, напълнило се е с кухи лейки! Песента е много добра.
Тъпо е постъпила. Можела е пак да откаже подаръка, но поне да те е дръпнала настрани и да ти го каже, а не пред целия клас... Както и да е - хора всякакви. Горе главата[/b]
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Много лошо те изложила ,но не се ядосвай всичко ще мине и ще замине ,а ако някой ти се пресмива за постъпката помисли си дали те биха го направи защото нямат смелост.
П.С. Песничката рулира.![]()
За мен пък това е тъпа постъпка и неуважение от нейна страна. Добре, не те харесва, ами да ти го е казала и толкова. Ти си проявил уважение, купил си и подарък, заделил си от парите си и още повече помислил си за нея и си и обърнал внимание, а тя ти връща подаръка. Аз лично при тази ситуация бих се почувствал много гадно особено ако го направи както казваш и пред други хора. Това си е страшно неуважение и аз в такава ситуация сериозно се бих замислил дали си заслужава да се занимавам даже и за приятелски отношения. Може да не е искала да ти дава надежди, но това изобщо не е начина.
Като когато бяхме доста малки с брат ми и той си харесваше едно момиче, с което си играехме. От зрънчото му се падна една гривничка и той и я подари, а тя я хвърли. Честно казано на мен ми се прииска да отида при нея и да и тегля майната.
Помни едно нещо: Всичко в тоя живот някога се връща по един или друг начин!
Аз затва не подарявам нищо на хора с които не сме най малко приятели ;/
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
ами можеше да вземе подаръка все пак... и да ти каже че нищо няма да изл ама все пак ти си се постарал да го купиш за нея.. поне от уважение можеше да го вземе![]()
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Спокойно, има и други момичета...Ама кажи на тая, че е тъпа мръвка, само те излага...
П.С. - Знаех си, че ше ви хареса песента![]()
това е ужасноаз пък бих приела подаръка все пак ме е уважил
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Че кво като не си пада по него, поне от уважение да си вземе подаръка, еми свиквай тъпи парчета има прекалено много, но няма как.
БУУУУУУ ОСВИРКВАМ Я![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
++Първоначално написано от georgerrrrr
най - малкото не бих се осмелила да подаря нещо (макар и за ебавката) на някой, който е почти сигурно, че ще ми откаже ..![]()
Кофти се е получило ама колкото и да я псуваш е станало вече .. вземи си поука за next time ..![]()
Първоначално написано от sony32
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е дай малко инфо де. Какви са ви отношенията, как се държи с теб? Защото ако намен някой ми досажда (в никакъв случай не визирам теб, просто давам пример) и на мен ще ми писне и ще го отрежа. Ако се държи мило, но ти е обяснила, че между вас няма да се получи, не виждам защо й се натрапваш- макар че наистина можеше поне да уважи усилието ти, като го вземе. Ама ако се е държала мило, давала ти е надежди и накрая те е отрязала- вече си е истинска лицемерка и не ти трябва да се занимаваш с нея. А ако си има гадже, това също може да е повод да ти откаже така.
Някой в по горните постове беше казал че я разбира що не взела подаръка била...гордо женско създаниеПо точно е тъпо и ограничено същество
То бива бива да решиш да се направиш на важен и да покажеш че нямаш симпатии ама тя е прекалила 100% бих я метнал от някой прозорец
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()