- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нека бъдем горди че сме жени!-8-ми март
Може би тази тема не е най подходящата за отдел ''Любов'', но тъй като е един от най посещаваните отдели...Честит празник на всички жени!!!Нека бъдем горди от това което сме!!
Всяка жена в душата си е актриса, и има в себе си сто лица и хиляди роли. Но щом е жена, тя е и царица, обичаща всички земни царе!
Паралелно с това жената е робиня , познаваща соления вкус на обидите, но в същото време тя е и пустиня, способна да изпепели всеки мъж…
Всяка жена е силна по неволя, защото живота все пак е борба…., но всъщност жената е слаба до болка…. И въпреки всичко, тя е Съдба.
Тъй често жената е изблик на страсти, с две само предимства – търпение и труд. Нейното най- голямо щастие е, че жена, макар че мъжете тъй често забравят, че трябва да я щадят….
Това, че е жена, е много опасно, защото и огън и лед бушуват в нея! Но едновременно е и много прекрасно, защото остава красива и когато посивее…
И всички пътеки и пътища върват към жената, а не към някакъв , макар и прекрасен град. Защото тя е избраник на Бога, за да може вечно да съществува живота в този свят!…
Топли и искрени поздрави за всички представителки на прекрасния пол, за празника Осми март! Останете нежни и силни, красиви и загадъчни. И винаги – любими!
Честит 8-ми март!![]()
![]()
![]()
![]()
Hi!=)
Мерси,честит празник на всички женски от мен.Понякога ми се иска, да не бях жена...
Все пак съм горда,че съм жена!Ето и един поздрав за всички нас и майките ни,без които нямаше да съществуваме. http://vbox7.com/play:71f9a418 И ние един ден ще станем майки и ще се гордеем с децата ни,както майките ни с нас.Много пъти съм наранявала майка ми,а тя не го е заслужавала.Обичам я, повече от всичко на света,защото майката е ЕДНА!
![]()
Честит празник на всички, които се чувстват жениИ Весело довечера
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
честито на всички.Иначе аз не се гордея, че съм жена кое е за гордост?че понасяме повече болки?Хах както и да е.
хубаво е че направихте темата... честит празник на всички жени и весело да си изкарате довечера![]()
![]()
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
честито и весело изкарване ! нека всеки да бъде с любимите си хорааз нямам шансове да празнувам довечера ..но и не виждам кфо толкова трябва да правя.. по-скоро майка ми ще ходи някъде ..аз имам да пиша тема по история.. фък
![]()
If I played you like a toy?
Честит празник на всички жени![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
честит Празник и от мен момичета..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Честит празник и от мен малки и големи дами!!!![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Дано допускате мъжко да пишечестит празник и от мен и да нислушате повече
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Честит празник и от мене![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Честит 8-ми март и от мен!:
![]()
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
честит празник на всички вас + неон и всекипът!!!
Може да се поспори, но все пак погледни с усмивка на нещата.Първоначално написано от DevilWish
![]()
Честит празник на всички жени и женчовци
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.