.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    haskovo

проблеми с мама

от много време карам мама да ме заведе на козметик, за да ми оформят веждите, а тя все ми вика, че съм още малка, а съм на 14години и всички в класа са си ги оскубали, освен мен, вече с нея не мога да говоря, а ако ида сама ще ми се кара. как да постъпя

Ами...незнам...може...би накак...да ...и ...покажеш че не си толкова малка..незнам..

=)

Кажи и че само ще ги оформиш не че ще си ги оскубеш целите!А и защо пък трябва да ходиш на козметик?Ти сама не можеш ли?
    Hi!=)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Обясни й,че вече не си толкова малка..Или пък й кажи,че всичките ти момичеета в класа са си ги оскубали и че ти е неудобно..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ако са ти хубави веждите няма смисъл да ги скубеш
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Защо пък трябва да се влияе от другите? Какво като са си оскубали всичките веждите. Който си е хубав си е хубав. Ако ти искаш, тогава. Недей си мисли а те другите си ги скубят, и ти да не останеш по назад. А и мисля, че постепенно, ако ги скубиш щее по добре. А и сама можеш да я свършиш тая работа.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Обясни й,че вече не си толкова малка..Или пък й кажи,че всичките ти момичеета в класа са си ги оскубали и че ти е неудобно..
    +

Оправи си ги сама,когато някой друг ти го прави боли повече отколкото като сама си ги оправиш ;]

Повече от фен Аватара на prinncess
    Кажи и че всичките ти приятелки ходят на козметик и за това искаш и ти а ако пак не те разбере отиди сама и да ти се скара какво толкова ще кресне 2 пъти и ще и мине

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Защо пък трябва да се влияе от другите? Какво като са си оскубали всичките веждите. Който си е хубав си е хубав. Ако ти искаш, тогава. Недей си мисли а те другите си ги скубят, и ти да не останеш по назад. А и мисля, че постепенно, ако ги скубиш щее по добре. А и сама можеш да я свършиш тая работа.

подkrepqm ;]]

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Иди сама на козметик. И не се стряскай толкова от реакцията й след това - едва ли ще те бие за едни вежди.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Ъъъ? И на мен мама не ми даваше, обаче тва в никъв случай не ме спря. Оскубах ги и тя после вече нищо не каза. Просто се примири.
    airplanes..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си