.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Отслабване, чрез пушене

Има ли го наистина това нещо ? Не питам, за да почвам да пуша, защото се отлабвало, просто ми е интересно. От много хора съм чувал, че наистина е така. Също така четох скоро и една статия, че цигарите засилват метаболизма. Също така увеличават гена АZGР1, който гори мазнини. Има ли някой от вас, който е отслабнал по този начин и какво мисли ?

Супер фен Аватара на Everytime
    ами да отслабва се..мога да ти дам пример.. баща ми пушеше и беше с нормално тегло. Спря ги и качи доста кила
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Eми в тоя случай е надебеляване, чрез непушене

Супер фен Аватара на someonerandom
    Чувал съм,че като ги спреш,ти се качва апетитът,обаче за ефект на самиет цигари нищо не знам.

отслабва се заради никотина,само че като ги спреш мн бързо ще си качиш същите кила отпреди ... то ако ставаше така всички щяха да пушат

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    никотина убива апетита.

никотина убива апетита
    - Така е и като спреш да пушиш си по-гладен от всякога и качваш бързо килца.

Град
    Улицата
    Зависи...Ако яде повече като цяло, но по-често и по-помалко няма пролеми.А ако и спортува е супер!

ако почнеш да пушиш 100% ще свалиш кила ама ще умреш по бързо но ако ги спреш ще надебелееш... извод >>> НЕ ПУШЕТЕ <<<

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Като спреш да пушиш хормоните, които са убивали никотина и са предпазвали черния дроб се объркват на каде да ходят, защото те вече не са нужни и тялото ти получава стрес и така качваш кила като хапваш.

Вярно свалят се кила, но ти с този начин ще си убиеш здравето, по-добре се заеми със спорт. Ще си намериш приятели, ще се забавляваш се, а тялото ти ще е в добра форма и тонус.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си