- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Под мишниците как се обезкосмявате?
Много съм любопитна кой метод е най-използвания![]()
Моля всички гласували да си изкажат мнението,относно плюсовете и минусите на останалите посочени варианта и защо са избрали определения от тях![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дали с бръснач,дали с крем...все едно и също е...само където за едното си омазан и чакаш известно време.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
епилатор или кола маска, ако много бързам бръснач![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Самобръсначка.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Дали с бръснач,дали с крем...все едно и също е...само където за едното си омазан и чакаш известно време.
Но има и болка,както може да се получи алергия при чувствителна кожа при един,а при друг -не![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз по-често съм с крем - депилатор..Понякога и самобръсначка..
А защо не съм избрала епилатор или кола маска - еми страх ме е от болката
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз обикновенно със самобръсначката,но имаче съм пробвала и с епилатора,не ме болеше кой знае колко,ама почти всеки път бързам или ме домързява да изкарвам епилатора и за това с бръсначката
С бръснач, защото ходя на лазерна епилация. Според мен това е най-удачният метод. Остават ми около 4 процедури още..
С епилатора или кола маскаИ от двете съм доволна, повече сякаш от кола маската.. но тей като с епилатора става по-бързо него използвам повече
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от LovelyGirl
To infinity and beyond.
И епилатор ,но по - често самобръсначка .Първоначално написано от LovelyGirl
+Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Епилатор![]()
С епилатора, но с приставката за бръснене.Понякога и кола маска.
и аз използвам самобръсначка,но преди това се сапунисвам , за да не може да ми се протрива кожата и да става гадна,с епилатор много боли![]()
Колко ще ти струва всичко и боли ли многоПървоначално написано от Ebullience
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Абе не е много тука мястото на въпроса ми, ама да не правя нова тема.. .Как ви се струва при козметик 15 лева за цели крака и десет лева за ръце и миници? Евтино, скъпо, нормално?
Самобръсначка
Просто аз
Използвам самобръсначка. А доколкото въпроса на Shadowsogirl мисля, че е нормална цена. Понякога като съм гледала ценоразписи на фризьори, маникюристи и т.н., които са в сферата на разкрасяването колко струват услугите им, тези цени, които си написала ми се струват нормални.
Използвам кола маска,но когато е спешно и не мога да изчакам да израстнат ги бръсна
обикновеНо - с едно "н"Първоначално написано от titinkaa
ПТ:самобръсначка
Да, и на мен ми се стори нормално, ама реших да попитам.Първоначално написано от anna93