.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Мисля, че ме лъже.

Изтрийте темата.

Голям фен
    Град
    Варна
    Ко ти пука ако не е девствена нали е с тебе.Щом и влизат 2 пръста и нищо неказва може и да не е девствена.А може просто да не иска да спи с тебе.От кога ходиш с нея.

Изтрийте темата.

Град
    Некъде из Сливен
    Не бих казал, че е девествена щом й е било само кеф...
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Град
    Roma, Italia
    Предложи й да проведете искрен разговор!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Държи на нейното. Вече пробвах.

одари и 1 песница

Град
    Roma, Italia
    Aми тогава й постави ултиматум! Или заедно и открити отношения или чао. Ако пък така настоява,че не те лъже,то поискай по някакъв начин да ти докаже. Не е срамно да не си девствен,но е глупаво да лъжеш за такова нещо. Ако ще е с теб и твърди,че те обича,то нека не те лъже! Много е трудно да "изтръгнеш" истината от нечий уста! По-лесно е да излъжеш!
    Успех!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на gandalfepi4

Re: Мисля, че ме лъже.

Aми тогава й постави ултиматум! Или заедно и открити отношения или чао. Ако пък така настоява,че не те лъже,то поискай по някакъв начин да ти докаже. Не е срамно да не си девствен,но е глупаво да лъжеш за такова нещо. Ако ще е с теб и твърди,че те обича,то нека не те лъже! Много е трудно да "изтръгнеш" истината от нечий уста! По-лесно е да излъжеш!
    Успех!
    е не така де! може пък да я е срам или нещо такова-

"мии дааа пих нещо с Пеньо и Кольо и после като се събудих бях без гащии..."

кой знае ако държи толкова много или има сериозна причина която ще узнаеш по-късно или ѝ е елестичен химена (и такива има да) не трябва да се тормозиш за токова нещо
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Глупости! Ако тя мастурбира и си вкарва пръстче или две тогава нищо чудно че й е било хубаво а не е умирала от болка. Става дума за ПРЪСТИ за Бога. Най-вероятно при първия ви път ще е по- притеснена но това са ПРЪСТИ! Освен това вагиналните мускули се отпускат а и сигурно е била адски влажна което прави проникването лесно и безболезнено. Абе как може да нямате капка доверие бе! Мен при първия ми път не ме болеше и нямах и следа от кръв и само си се кефех. Това значи ли че не съм била девствена?!

Град
    Botevgrad
    Според мен още в началото те е излъгала, защото я е било страх да не я помислиш за к...а.Веднъж излъгала те тя трудно ще си признае .
    Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P

Повече от фен
    от ко може да и е срам?Да си каже ,че са я отворили докато са били разделени?Ебахти срамежливото момиче трябва да е.Ама едва ли щом за тези 2-3 месеца сте били разделени тя е успяла да си намери девство-отварач :Д бе идеяа за ултиматум е добър.Така ще ти покаже дали държи на теб ...ако държи на теб и на вашата връзка ще си каже ,но ест. няма как да и се сърдиш ако през това време не сте били заедно...
    има и вариант да ти е изневирила но не е за предпочитане....ако стане така гледай да ти се открие и бамм :Д хахаха и ще кажеш както в една много яка песен на гумени глави "Извинявай скъпа моя ,че те пребих от бой.Вината беше твоя,а шамара лично мой" :Д хахха

П.П - това последното не го прави ;Д базиках се(но е и идея,както решиш :Д )
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Глупости! Ако тя мастурбира и си вкарва пръстче или две тогава нищо чудно че й е било хубаво а не е умирала от болка. Става дума за ПРЪСТИ за Бога. Най-вероятно при първия ви път ще е по- притеснена но това са ПРЪСТИ! Освен това вагиналните мускули се отпускат а и сигурно е била адски влажна което прави проникването лесно и безболезнено. Абе как може да нямате капка доверие бе! Мен при първия ми път не ме болеше и нямах и следа от кръв и само си се кефех. Това значи ли че не съм била девствена?!
    ++1
    слънчице простоо постоянно ми се издигаш в очите!

Супер фен Аватара на cyclops
    Може да е била много възбудена. Едното няма нищо общо с другото ! ък и много жени не къврят първия път, а някои дори не ги боли.

Голям фен Аватара на Emilen
    Честно казано, на твое място и аз щях да си мисля, че ме лъже... Дори на "отворена" понякога е трудничко да вкараш ДВА пръста и почти винаги овлажняването трябва да е сериозно. За девственица е доста по-малко вероятно, но съществува все пак като възможност, ако са налице две неща: еластичен химен и подходяща форма.

Град
    Бургас
    Днес е 8 март зарадвай я с нещо

Голям фен Аватара на Callisto
    Моя, ако разправя подобни неща за мен по форумите директно ще го скъсам. Как може да изявяваш недоверието си тук. След като ти казва, че не е правила секс значи не е. Какво значи, че след като е нямало кръв и си си вкарал 2та пръста начи се е ебала. Много си зле! Отвори някоя книжка най-добре. Наистина девствената ципа се къса при "допир" било то от онази ти работа, от нейния пръст или от спорт. Някой жени даже се раждат без девствена ципа. Първият път си ми беше адски кеф, той си вкара пръстчетата вътре и нямаше кръв нито болка....това значи ли че той не ми е бил първия? ...много тъпа логика вадите честно!

Сега отиваш при приятелката си и и се извиняваш, че си и нямал доверие. И аз да бях на нейно място и аз не бих ти пуснала щом няма да ми имаш доверие и ще ме обвиняваш, че съм курва.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от Nadareniq
    Ами от септември, но от ноември до февруари се бяхме скарали.
    е вие имате 2 месеца заедно може да се е изчаткала някъде

Моето мнение е, че може да е девствена.... защото когато аз преди бях девствена и си влизаха спокойно и един, и два пръста. Отначало болеше, но после естествено става приятно, когато се поразшири... Искам да ти кажа, че е напълно възможно да е по-широкичка отдолу и да не й прави проблем. Мисля, че момичето ти е девствено!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    София
    бутни и го със се ташаците и пак я попитай
    Exorcism !

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Re: Мисля, че ме лъже.

Цитирай Първоначално написано от Nadareniq
    Изтрийте темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми