.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Hybrid View

Голям фен Аватара на Callisto

Грижите ли се за външния вид на гаджето си и по какъв начин?

Здравейте!
    Стана ми интересно дали полагате някакви усилия за външния вид на гаджето си?
    Аз лично много обичам да си го потдържам, а той няма нищо против.
    Оформям му хубави никти(преди си ги гризеше много и бяха адски гадни), избутвам му кожичките на ноктите, правя му масаж на ръцете и краката вечер с крем , че да не загрубяват, правя му масажи с масла вечер, махам му черните точици, че все не ги иска. Според мен е хубаво да ги учим, че е добре да се потдържат и, че никое момиче не си пада по нагризани нокти, мазоли, загрубели ръце или пъпки.

Вие правите ли нещо за полувинката си и какво?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Моя си се грижи за себе си и без моите грижи,така че не полагам никакви грижи за външния му вид,добре му е кожата,няма пъки няма нищо,ноктите са си му добре

То и моя вече, но преди ми отне много време да го науча да се грижи правилно за тялото си.
    Преди се къпеше 1 на ден...после реших да го примамвам в банята по още веднъж, че като се прибере и мерише, а това не е приятно. От тогава се научи сам да си се къпе по 2/3 пъти на ден.
    Миеше си зъбите сламо след закуска, а за мен това беше гнустно...сега си ги мие 2/3 пъти на ден или 2 пъти + яко дъвки.
    Общо взето хигиената му се качи на правилното ниво.
    Купих ми един много хубав парфюм, който мерише страшно секси
    На опаковката пишеше, че възбужда и определено е така.
    Сега той ноктите не може сам да си ги оправи като хората, затова редовно му ги оправям, пък и много обичам.
    Също и за масажите той редовно ме моли да го разтривам и си ни е станало като ритуал всяка вечер преди лягане.

Град
    Горна Оряховица
    Идеята да правя масаж на чужди крака, и то мъжки, ми се струва гадна... А как го накара да се къпе по-често? Вие заедно ли живеете?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от tonitta
    абе, бате, кви са тия подчовеци дето сте си земали бе.. малко се къпали, зъбите само веднъж си мили, ноктите не могат да си изрежат.. ебаси! моя не ми дава и масата да му разчистя..
    Който както се уреди

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    абе, бате, кви са тия подчовеци дето сте си земали бе.. малко се къпали, зъбите само веднъж си мили, ноктите не могат да си изрежат.. ебаси! моя не ми дава и масата да му разчистя..
    и при мен е така
    нз не бих се заела да масажирам краката на някой било то и приятеля ми
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Идеята да правя масаж на чужди крака, и то мъжки, ми се струва гадна... А как го накара да се къпе по-често? Вие заедно ли живеете?
    Ами краката са му чисти. Редовно си се мие, супер мекички са и не меришат. Както казах погрижих се да премахна всичко гадно от него и му препоръчах някои продукти..сега си ги ползва и е перфе.
    Иначето може да се каже, че живеем заедно:
    вторник и четвъртък си спим само всеки по къщите си, понеделник, сряда и петък у нас и събота и неделя у тях. Чувствам се леко бездомна така, но се радвам, че винаги има къде да отидем, родителите ни се разбират перфектно и много си се обичаме всички.
    Родителите ни твърдят, че сме като младо семейство и има нещо подобно.
    Аз лично не виждам от какво има да ме е гнуст от него...ех голямото нещо ще му масажирам краката...нали преди това съм го накарала да си ги измие хубаво...ех голяма грехота е да доставиш удоволствие на другия и да го поглезиш малко...нали после ще ми се върне на мене...аз го масажирам, после и той мен.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И аз се грижа за моя приятел. Слагам му крем като видя че кожата му е суха, почиствам му гърба от косъмчета и черни точки.. Опитвам се и кожичките на ноктите да му почистя ама вика че боли и се дърпа все още Тя хигиената си му е на достатъчно виско ниво така че няма нужда да го превъзпитавам. Само трябваше да го науча че не е нужно всеки път като се къпе да си мие косата

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Е, не мисля, че ако имах приятел щях да му разтривам краката.. или аз да го карам да си мие зъбите или да се къпе, не е пет годишен, трябва да си ги има тия навици изградени..

Град
    Германия
    Какво лошо пък виждате в разтриването на краката? Аз също го правя на моя приятел както и той на мен. Не виждам къде е проблема?
    Ние с моя приятел живеем заедно и си знаем и кътните зъби вече така че нямаме и грам гнус един от друг. Ако има нещо в навиците му което не ми допада просто го променям какво му е лошото? Все пак не сме възпитавани всички по един и същи начин. В момента и двамата се нагаждаме един към друг и е естествено да променяме и навиците си. Ако на гаджето на Callisto никой не му е казал да се къпе 2-3 пъти на ден и никой в семейството му не обръща внимание на ноктите си естествено че и на него няма да му прави впечатление. Това са си нормални неща но ще го разберете по-късно. И аз на 14-15 сигурно така щях да реагирам четейки темата.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Моя се грижи добре за себе си и няма нужда аз да го правя.Достатъчно голям е
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ами моя си му правя масажчета на краката и той на мене. Ние живеем вече от доста време заедно и за да съм с някого, значи хигиената му не ми пречи и е на ниво. Нямам оплаквания, освен че забелязах че си мие лицето с Гарниер-а ми, което е добре, защото преди си чистеше лицето като си стискаше трънчетата и пъпките... което е лошо...
    Ами като цяло не му помагам за нищо и не го насърчавам, нито той мен, и двамата си поддържаме хигиена, за която не са нужни подстрекавания.

Град
    Германия
    Е не мисля че някое уважаващо себе си момиче би се хванало с някой мърльо дето смърди. Говорим за леки промени в хигиенните навици. Дали ще се изкъпе 2 пъти или 1 не е толкова голяма разлика. Въпрос на лично усещане е все пак. Аз ако целия ден почти не съм мърдала от нас вечер само се подмивам а не се къпя. Това не значи че мириша! Освен това всеки се учи от родителите си. Майка ми и до сега си мие косата веднъж в седмицата обаче нейната изобщо не се омазнява. Аз видях че за мен това не е достатъчно. На момчетата обаче не им пука чааак толкова много и просто следват това което вече си знаят без да се замислят. За мен личната хигиена не е причина да се разделя с някой а преди да тръгна с него не мога да знам колко пъти на ден си мие зъбите! Както казах и преди ако видя че нещо в приятеля ми не ми пасва просто му го казвам. Ако усетя че се е изпотил а на него не му е направило впечатление просто го пращам в банята или влизаме заедно и готово Ама ние и двамата не се взимаме чак толкова насериозно и добре приемаме критика така че нямаме проблеми.

Град
    Stara Zagora
    Извенете ме за флууда, обаче не мога да се стърпя: Callisto - мИрише се пише с И, а не мЕрише

за кво да му се грижа аз за външния вид, той да не е бебе?
    Peace & Love

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Какво лошо пък виждате в разтриването на краката? Аз също го правя на моя приятел както и той на мен. Не виждам къде е проблема?
    Ние с моя приятел живеем заедно и си знаем и кътните зъби вече така че нямаме и грам гнус един от друг. Ако има нещо в навиците му което не ми допада просто го променям какво му е лошото? Все пак не сме възпитавани всички по един и същи начин. В момента и двамата се нагаждаме един към друг и е естествено да променяме и навиците си. Ако на гаджето на Callisto никой не му е казал да се къпе 2-3 пъти на ден и никой в семейството му не обръща внимание на ноктите си естествено че и на него няма да му прави впечатление. Това са си нормални неща но ще го разберете по-късно. И аз на 14-15 сигурно така щях да реагирам четейки темата.
    добре бе, аз съм на 17 и.. малко. за мен не е нормално. не бих се хванала с някой със слаби хигиенни навици, да се грижа за него като малко дете.. разтриването на краката- както и да е, защо не. ама, да му кажа бегай се къпеш, мии си зъбите- ха! моя се къпе сутрин и вечер, след тренировка задължително. мие си зъбите след всяко хранене и миришка на бебенце аз не виждам как ще са нещата ако му кажа мише, ходи да се изкъпеш той ако ми каже нещо такова- ебаси..
    Ами аз съм зодия стрелец и винаги съм болезнено искрена. Понякога не мисля дали ще нараня човека до мен, но задължително ще му кажа истината в очите. Ако смърди ще му кажа брат смърдиш, вземи си 1 душ или хайде да си вземем заедно душ. Не смятам, че има нещо лошо да се къпем заедно. Много си е приятно. По този начин не само и 2мата сме чисти, но и можем да се галим под топлата вода, да си се целуваме и натискаме...изобщо супер са си тези душове!
    А отностно това, че е нямал изградени навици....ми съжалявам майка му излиза в 5 сутринта и се връща в 1/2 сутринта на следващия ден, а с баща му се чуват 1 на 2/3 години. Нямало е кой да му каже, че само с 1 къпане ще смърди на прасе след физическо. Плюс това не всеки човек може да си позволи да плаща вода за 3 къпания на ден. Затова често си взимаме душовете заедно, че иначето излиза много скъпо. За зъбите той преди излизаше в 6 сутринта и си ги миеше преди да излезе...после се прибираше към 1/2 сутринта на другия ден и се просваше в леглото...просто нямаше време. А сега всичко му е така разпределено, че може да се грижи за себе си.
    От едно малко и мърляво дете стана супер потдържаното човече и много му се радвам, че има желание да промени нещо, а не деградира, както щеше да стане.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от terrrs
    Извенете ме за флууда, обаче не мога да се стърпя: Callisto - мИрише се пише с И, а не мЕрише
    Аз като прочетох първия пост помислих, че едва ли не става дума за кученце!
    Аз за хигиената на мъжа си не се грижа, той си е супер, а и аз не съм му майка!
    Das Feuer liebt mich

Съжалявам, но пиша прекалено бързо и понякога не обръщам внимание какво съм написала!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Съжалявам, но пиша прекалено бързо и понякога не обръщам внимание какво съм написала!
    е ти го написа 1000 пъти това, не се прави на ударена!

Иначе темата е просто УАУ!!!!
    Няма да коментирам избутването на кожички, мазане с крем и прочее извратенящини, само искам да отбележа едно изречение на слънчице, което е доста показателно за един тип жени:

Ако има нещо в навиците му което не ми допада просто го променям какво му е лошото?
    Взела си мекотело, а не мъж. Имай го предвид

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Roma, Italia
    Кое е по-точно те отчайва? Грижата за половинката като за бебе или мненията на хората,които смятат,че това е излишно? Не разбрах, малко двусмислено си се изразил/а?
    А по темата: в границите на нормалното е приемливо, ама и да му режа ноктите
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    3 пъти на ден? Аз като се къпя веднъж на ден значи имам много лоша лична хигиена
    Лятото разбирам-по 2-3 пъти,то да има как по цял ден ще стоя в банята на студено,ама..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    3 пъти на ден? Аз като се къпя веднъж на ден значи имам много лоша лична хигиена
    Лятото разбирам-по 2-3 пъти,то да има как по цял ден ще стоя в банята на студено,ама..
    Права си! Това въобще не е проява на лоша хигиена.
    3 пъти на ден? Та аз трябва да стоя цял ден в нас, за да се къпя по три пъти и да плащам сума ти ток и вода. Виж през лятото е друго нещо.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Германия
    Не виждам защо да оставям приятеля си да ходи със суха и напукана кожа (особено по лицето) след като знам колко е неприятно чувството или пък да има черни точици по гърба.
    Колкото до навиците му... Ами ако ми пречат и са ми неприятени за мен е естествено да му го кажа и да направим и двамата компромис. Пък и говорим за малки неща из къщи. Никой не е казал че ще му променям характера. Според мен няма нищо лошо. След като живеем заедно трябва да се съобразяваме един с друг.

Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Нямало е кой да му каже, че само с 1 къпане ще смърди на прасе след физическо.
    тя цялата тема е един абсурд, но това направо... той трябва да е ебахти малоумника, че да трябва някой да му казва тия неща и да не може да се сети/усети сам..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Боже, кога ли ще си хвана такъв, аз тепърва да му изграждам хигиенните навици...Звучи противно. Да се грижа за него точно като за дете, което не знае, че е редно да си мие зъбите поне по 3 пъти на ден и да се изкъпе след като е бил навън..
    Та, не, не се грижа за външния му вид. Разчитам, че може сам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си