Здравейте Ще ви разкажа на кратко какво ме мъчи.. С приятеля ми сме заедно от 9 месеца .. в началото той се държеше по различен начин смисъл,че беше забавен, имаше купища изненади изобщо като цяло адреналин и тръпка.. докато с времето всичко се промени.Той е изцяло вглъбен в някфи тотални филми относно нашата връзка.. постоянно ми повтаря колко мн ме обича и как всичко се свежда до мен и т.н (до тук добре) , но проблема е там ,че вече не се сеща нито за интересни неща,които можем да правим нито нищо .. и чесно ми е спр скучно .. не мога да разбера какво всъщност се случва .. всякаш не е той ами някой друг е на негово място .. говори за нашето бъдеще и нз си какво .. то е прекалено далече според мен .. просто трябва да живеем за момента.. Говорих с него,казах му ,при което той ми отговори "оо принцесо това са вече детски неща" .. ами нее според мен не са детски, просто ми омръзна едно и също- приказки за любов,бъдеще и подобни .. искам емоция,искам го стария .. просто правеше какво ли не, а сега .. наистина нз какво да направя по въпроса.. просто не ме чува като му говоря.. и с приятеля му говорих,защото с него се разбираме мн добре и той ми каза,че просто е адски влюбен в мен и за него е важно да не ме загуби .. да и аз съм влюбена в него .. не се оплаквам от прекалената му обич, но просто искам малко разнообразние и тръпка .. това е от мен ,ако може някое съветче ще бъда мн благодарна