.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да правя?

Здравейте! Положението е следното: значи,аз скъсах с приятеля си преди 2 месеца /ходихме година и малко/ но сега смятаме да се съберем пак,проблемът е там,че една от причините,която ме спира е моята приятелка,която не хересва приятеля ми.Проблемът е, че може би ще се скарам с нея,а не искам така да се получава.Сега ще кажете,че трябва да ме разбере,ако наистина ми е приятелка и сте прави.Но като й кажа,тя ще започне постоянно да го обижда и т.н. а на мен ще ми е много кофти,затова дайте предложения как мога постепенно да й говоря за него,че възнамеряваме да се съберем.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Защо трябва да се съобразяваш с мнението на другите? Ти за себе си или за приятелката си живееш? Обичаш ли това момче и искаш ли отново да си с него? Ако отговорът ти е да - тогава просто го направи, не се съобразявай с никого
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

дори и да не го харесва,ти не си слънце да огрееш навсякъде! все пак трябва да гледаш щастието си и защо тя не се съобрази с теб и не го приеме,а ти ще се съобразяваш с нея! ква приятелка ти е да не и пука за щастието ти? ТЪПООООООООООООООО
    разни хора, разни идеали...

Да не ти пука.Ако ти е истинска приятелка, няма да се скарате. Когато ходех с бившия ми, излизах с него и компанията му отделно и с приятелките ми отделно.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Това, че тя не го харесва не означава, че ти също трябва да си подобно настроена... тръгнете с въпросното момче, след тва иди при нея ... и без заобиколки й кажи как стоят нещата... накрая питай я дали застава зад теб... ако не, не та заслужава... и думата която търсиж е" Сбогом к*рво "
    ... кой пръст да ти покажа ?

Не знам..аз ли съм единствената с истински приятели в тоя форум?До сега нито един от приятелите ми не ми е дал повод за такива мисли...За бога нали са ПРИЯТЕЛИ.Имало е един такъв случай при мен до сега и все пак приятелката ми ми каза защо не го харесва..изказа си мнението и завърши,че ако останем заедно все пак и съм щастлива значи и тя ще е щастлива..

Вече си мисля,че живея в някаква приказка от време на време xD
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

neverthesame ... споко има време и тебе да та прецакат
    ... кой пръст да ти покажа ?

ами и аз съм против връзката на моята бфф така да се чаже, но щом е избрала да е с него аз не мога я спра все пак въпрос на избор.. ако ми е истинска фр щеше да постъпи като мен и да те остави ти сама да си направиш извода,неазвисимо дали това е грешка или не ..
    Just Be Yourself !! : ))

Щом го обичаш-съберете се, нека не ви спира мнението на приятелката ти.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Винаги съм казвала,че любовта е до едно време, а приятелството завинаги. Но ако ти е истинска приятелка ще те разбере. Ще те подкрепи и това е. А ти щом искаш събери се с момчето.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Винаги съм казвала,че любовта е до едно време, а приятелството завинаги.
    Казваш го,защото всички го казват. пу пу...да ви се не знаят общоприетите неверни глупости
    Едит: Нали се сещаш,че "завинаги" е нещо ужасно много?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Винаги съм казвала,че любовта е до едно време, а приятелството завинаги.
    Аз пък бих избрала любовта. И то не заради друго, ами че ако наистина ми беше приятелка, нямаше да ми пречи да се съберем и да поставя ултиматоми.

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Не знам..аз ли съм единствената с истински приятели в тоя форум?До сега нито един от приятелите ми не ми е дал повод за такива мисли...За бога нали са ПРИЯТЕЛИ.
    +

А има и друга страна на нещата,защо да не запази и най-добрата си приятелка,след извесно време може отнова да скъсат с момчето,а приятелката да я няма,защото проблема поради който са скъсали ще го има и сега !

Бивша един път - бивша завинаги (в твоя случай Бивш)
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си