.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Бой между съученици?

Какво ви е мнението.Заради сериозна причина бихте ли се сбили със свой съученик

Град
    around the world !
    Колко трябва да е сериозна тази причина ? Дори при най-жестока обида, ще отвърна с обида. Ако ми налети - тогава ще се сбия.

Повече от фен
    Аз никога не бих се сбила. Тва е работа на момчетата

Мега фен Аватара на Chacho
    Не бих инициирал бой. Нямам какво да доказвам с това, освен ако не е за да защитя приятел.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ха откъде на къде ще тръгна да се бия. Сега не че някой шамар не сме си разменяли, ама баш на бой да скачам - не си струва. Убий тъпака с мълчание.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Никога,независимо каква е причината - НЯМА да се бия..С бой няма да мога да реша нищо..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не.Трябва нещо мнооооого много сериозно да е станало,че да тръгна да се бия

Ако много се засегна , иначе само на думи .. :P

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз попринцип се придържам към репликите, но днес едно момче, което ми лазеше по последния ми останал нерв си изяде боя.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Офф аз съм против боя с бой нищо не се решава,най-много да си навлечеш още проблеми.Затова и НИКОГА не съм се била на сериозно,а само на шега

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Когато някой ме дразни си мълча все едно не съм го чула.. когато ми изкипят нервите започвам да отговарям и аз .. но до бой - не
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Когато съм много ядосан и най-простата реплика " Ай дръпни са да мина" може да ме накара да превъртя играта,добре ,че са огромна рядкост тези случай.

Но ако трябва да се защитавате,какво ще стоите?

Аз както си стоя спокоен,търпя,търпя и по едно време ми пада пердето и откачам,не ми пука за нищо,
    Днес между мен и още един ако нямаше човек да ни разтърве,щяха да го намерят обесен с главата на долу

По принцип съм против боя и го използвам при самозащита само,но това не пречи да стане достатъчно сериозно

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    Не ми личи ,че съм побойник ,ама като по-малък в основното се палех много лесно .. сега съм по-спокоен.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    За моя защита или защита на приятел бих .. Ако не става с обиди;разговор и т.н. ..

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Никога,независимо каква е причината - НЯМА да се бия..С бой няма да мога да реша нищо..
    И аз мисля така. Когато с думи не мога да се разбера с някой, ще го оставя и няма да стигам до бой, дори и да ми се иска. Защо трябва да падам на ниско ниво, за да успея да постигна целта си.

Да и аз съм на това мнение.Бой в краен случай.
    Дори поне при мен е ако ме нападнат тогава вече няма крачка назаде,удри и тва е

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Но ако трябва да се защитавате,какво ще стоите?

Аз както си стоя спокоен,търпя,търпя и по едно време ми пада пердето и откачам,не ми пука за нищо,
    Днес между мен и още един ако нямаше човек да ни разтърве,щяха да го намерят обесен с главата на долу

По принцип съм против боя и го използвам при самозащита само,но това не пречи да стане достатъчно сериозно
    Същия съм и аз...търпя,търпя ама ядосат ли ме,падат на земята...

Мега фен Аватара на L0ST
    Ами сега, в новият клас не се стига до бой (всички са много печени) и аз не бих ударил никого...В стария клас обаче имаше доста "неприятни" хора, които амо чакаха някои да им каже и една дума веднага нападаха..както и да е, не съм се бил със съученик, а може би и простата причина, че никои не ме е закачал е, че групичката, от която съм част (пак от класа) скача веднага ако някои закачи мен (или пък някои друг от приятелите ни)..

Голям фен Аватара на ysmivka
    Аз не бих се сбила с никой,, но в бившия ми клас най-редовно се биеха за това че някой казал на друг "лигльо" или нещо от сорта. Което сега ми се вижда доста глупаво!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Град
    Varna
    Бой в краен случай,иначе с думи. Убий глупака с мълчание!

Бия се, но не и без причина... Мойте приятели без мене са ебати пут*ите А иначе удари на бъзици има, по рамото, но това не се счита според мен.. Но иначе за приятелите ми съм чупил ръце (попринцип така се бия първо изкълчвам раката така че да няма сила в нея или направо я чупя), в полицията 3 пъти са давали жалби срещу мен иначе не обичам боя особено .. в нужда на приятел скачам, а когато мене искат да ми бият или пък ми се качат отгоре на главата първо им ръгам по 2 шамара да са окротят, ако ли не - няма да ходят в полицията заради мен ...

Когато съм ядосан съм доста агресивен иначе през другото време най много да скоча на помощ на приятел.Например днес някакъв ме бутна и аз се обърнах леко го бутнах и по4нах да му крещя: КВИ ДЪВКИ ВЕ !?!?!!!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!? НЯМА ДА ТИ ДАМ ДЪВКИ !!!!!!!!!!!!!!!! и тоя се изплаши

Попринцип не се бия В 3-ти клас се бях уплашил здравата щото се сбихме с едно момче и то за малко да си разбие главата, след тва в болница беше и т.н.. Ако някой ми скочи на бой, да, ама иначе не се бия за глупости

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Като малък се трепах нон стоп, пораснах и не се занимавам с глупости...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си