- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Писна ми от нея, но съм безсилна..
Здравейте на всички !![]()
Ами ще започна с това, че съм доста срамежлива и търпелива личност, но за всяко нещо си има граници нали така!
Има едно момиче в новия ми клас, с което се познаваме още от преди това и бяхме добри познати. Познавах я като добро момиче. От около месец насам въпросното момиче не спира да мърмори по мой адрес, да ми крещи, да говори зад гърба ми, да ме обижда по сайтовете за запознанства и да се закача с гаджето ми. Не ми пука, ако ще и на папата да ходи да разправя за мене, но при мисалта, че се закача постоянно с момчето ми и това че се познаваме от сума ти време, ми пречи да си затворя очите. Казвам си, че няма да падам на мизерното и ниво и няма да я редя, но понякого имам чувството, че с търпението си към нея прекалявам и ставам доста жалко същество.
От друга страна ако реша да и се опъна, ще последват нападките от останалата аудитория момичета от класа и ще ме поставят в безизходно положение. Проблема е , че аз си нямам почти никой, може би заради основното-не пуша , не взимам наркотици и не съм надута лИиГлЪъ. А става още по зле ако ми доведе нейните "надутички" приятелки да ми разкатаят фамилийката.
Незнам какво да правя и ни най-малка идея си нямам.
Ще чакам съвети илии нещо каквото и да е.
Всичко би ми помогнало.
Благодаря ви за отделеното време![]()
There is nothing to be afraid of , it's just life ;]