Странно е, че приятелят ти и позволява да се закача с него и тем подобни. Мойто гадже реже всички, а кажат ли нещо с/у мен ги пребива, ако ще и да е съвсем нищожно. Помня бившото си гадже една е метрото го целуна, ама точно пред мен и тоя как я халоса само излетя назад. Имаше и едно момче, което му беше ядосано на него, но реши да го засегне с мен. Напсува ме и той моя само както има пръстен на ръката му би една тупалка и му съдра цялата буза...
Не бъди толкова безхарактерна. И моята компания в училище не е кой знае колко голяма (2 момчета и 3 момичета, без мен). Ние сме си супер задружни да не говоря, че всеки от нас знае по някое бойно изкуство било то бокс, карате или нинджутцу. Ние си слушаме метъл и гледаме да се дистанцираме от единствените 2 чалгарки в нашето училище. Случвало се е да се заяждат с нас и да се опитват да ни преебат. Последиците бяха викат се 15 скинара, групичката от Младост, метълите от 12 клас, приятелите на баща ми и им се смазва фасона на тях и на всички около тях. Аз просто не търпя да ми се отварят. Принципно съм адски спокоен, усмихнат и приятелски настроен човек. Никога не се заяждам първа. Случва се хората да ме мислят за безхарактерен и скромен човек, но ако някой ми се отвори много съжалявам, но аз съм ги предопредила какви да последиците просто да не са се заяждали...както каза един мой приятел след като направих на гъз една съученичка само с думи...тя от великата чалгарка стана на ревяща и безхарактерна кифла. Та моят съученик ми зака " Уау...това ти ли си? Никога не съм очаквал да чуя тези думи от твоята уста". Както се казва плитките води са най-дълбоки. Та мисълта ми е опълчи им се. Може да се правят на велики, но са едно голямо нищо.