.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Защо бързаме да пораснем?

Замисляли ли сте се? Ние момичетата носим високи токчета, гримираме се и т.н., искаме да изглеждаме като жени, за да се харесаме на момчетата, която от своя страна правят мускули и говорят нахакано и се опитват да изглеждат като мъже, за да ни се харесат на нас... Опитваме се да се държим като пораснали и да вършим делата, които вършат порасналите. И в крайна сметка това не е ли друлично?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Защо бързаме да пораснем?

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Замисляли ли сте се? Ние момичетата носим високи токчета, гримираме се и т.н., искаме да изглеждаме като жени, за да се харесаме на момчетата, която от своя страна правят мускули и говорят нахакано и се опитват да изглеждат като мъже, за да ни се харесат на нас... Опитваме се да се държим като пораснали и да вършим делата, които вършат порасналите. И в крайна сметка това не е ли друлично?
    с др думи, тея дето се опитвате да пораснете по бързо си оставате на улицата

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Никога не съм искал да раста. Най-хубаво си е да си 10ти 11 клас.

Само че порастнах, тъжно.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Не знам дали е двулично, знам само, че е Жалко .....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

ха... к'во порастване ... на мене все още ми липсва адски детската градина | ех , какви времена бяха
    ... кой пръст да ти покажа ?

Божеее, аз искам вечно да си остана 7ми-8ми клас.
    Толкова е хубаво като си все още малък. Въобще не искам да раста .
    Искам да си остана лапе на 10-11-12-13-14 години ^^.
    Така ми е най - добре
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Да се гримираш, да се държиш като ку*ва, и да ходиш на токчета само за да се харесаш на някой пикльо, наистина е жалко.
    В интерес на истината в днешно време това е някак... наложително. Момиченцата го правят, за да не изостанат от останалите. Не са себе си, но са "някакви", което ги удовлетворява пред това да са "никакви" в очите на другарчетата им.

С няколко думи. Правят го, защото ги е страх да са различни.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    въъъйййй ко няма вее ! омръзна ми да пътъвам в мазния градски транспорт и да ходя на даскало като няква малоумна ..бахти някфи пълни глупости учим дето половината от тях няма да намерят проложение в живота ми ! нямам търпение да си изкарам книжка и да се махна от тая задръстена България ! тоест,само ми трябва да завърша.. и само тва ме задържа да съм още тука .. ахах отклоних темата малко ..карай

ам П.П не нося токчета не харесвам БаТки така че ...порастването ,от твойта гледна точка може да е такова..според мен не е така едни токчета не те праят по голям или по отворен и нахакан ..както и едни мускули не може да те направят недостъпен и велик ..така че ако се съди по тва ..те изобщо не са израснали
    If I played you like a toy?

Супер фен
    Аз не бързам оО Просто се случва

Голям фен
    Град
    Лондон
    Защото ти е любопитен ,интересен живота на възрастните ,дори преди си представях ,че живота е толкова лесен и хубав като си голям и сякаш всичко просто си се подрежда.За жалост с течението на времемето разбираш ,че не е така .. в момента наистина ми се иска да се върна към безгрижните детски години,ама няма как .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен
    Град
    <3
    Никога не съм искала да порастна...ама никога... даже сега искам да съм си пак дете...толкова много искам <3 Беше ми толко хубаво <3 Всъщност...не се чувствам голяма...просто не съм метър и двайсет и нямам ного детски вид...и се очаква от мен да съм голяма...ама изобщо изобщо не се чувствам така...даже не мисля,че съм достатъчно отговорна и сериозна..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на Stellsy
    И аз искам безгрижните детски дни.. уви няма ги.. и никога няма да ги има. Като малка много исках да порастна, сега все по-малко искам да пораствам. Всеки от нас си има място или нещо, което му напомня за детството. Аз си ходя на село единствено, за да се сетя за детските дни, за игрите, за приятелите.. как си правех торти от кал ..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Хаха еми моето мнение се различава от твоето до някъде.Първо и на мене ми беше хубаво да съм дете.Да ме гледат като писано яйце,да си се возя в количката и само да ям да спа и да рева,беше ми хубаво и да си играя на 5-6 години на народна топка пред блока със съседските дечица и признавам имало е много моменти,в които съм искала отново да съм малко дете имам предвид на по 5,6,7,8 години (сега съм на 17),но аз съм изключително приключенски настроена и за мен живота е приключение.А като си седя вечно на 10 години няма как да го изживея предполагам. Не,не искам да съм пак дете,искам да видя какви предизвикателства ще ми предостави живота,искам да видя какво ще е след 5 години,след 10,след 15 .. да видя как ще се чувствам и да,може би винаги ще има по 1 или 2 моменти,по една или две секунди,в които ще ми се иска пак да си играя пред блока обаче само до там.И това,че нося токчета,гримирам се или следвам някакви модни тенденции не означава,че не съм запазила детското в себе си или,че искам да го убия.И при всички случеи да продавам к*рвенски номера и да се държа като простачка не ме кара да се чувствам по-голяма или по-велика.Точно обратното винаги това издава тези,които са бързат да порастнат просто,защото искат да са 'ей като оная яка п*тка там" или да са "бати нацепената батка лек" .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на xoxi
    "Проблема" с преждевременното порастване не е само в това, че единият пол иска да се хареса на другия. На мен в момента ми изникна един спомен, че като малка се качвах на един стол и се показвах през прозореца с цел да изглеждам по-голяма. Тогава бях на най-много 5 години. Какво ми е разбирала главата тогава от привличане между половете ?
    Още от съвсем малки децата искат да порастнат. Имат си кукли бебета и си представят, че са майки. Виждат майка им какво прави и те и подражават. Това им е нещо като модел след който трябва да вървят.
    Телевизията, компютъра, списанията и всичко останало също имат голямо влияние върху децата. Някои стилове музика също изграждат доста характера, особено ако "феновете" са още на крехки години. Та ако още в тези години детето остане с такива разбирания, то нормално е и след години да разбира нещата по същия начин.
    Не, че искам нещо против феновете на поп-фолка (или така известната ни чалга), но всички знаем в днешно време особено, какво влияние оказва тя не по-малките си фенове, които все още не са се ориентирали в живота. Знаем и за какво се пее в 90% от песните. Нима това не им влияе на тях ?!
    Не че обвинявам само тези неща. Много си зависи от характерите, възпитанието от страна на родителите и т.н.
    Много са факторите, които карат децата да искат да порастват по-бързо.
    Та мисълта ми беше, че това за мен си е проблем по който трябва да се говори на дълго и широко и не може да се обясни с няколко изречения. Това си е един вид, част от проблема на днешното поколение.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Да се гримираш, да се държиш като ку*ва, и да ходиш на токчета само за да се харесаш на някой пикльо, наистина е жалко.
    В интерес на истината в днешно време това е някак... наложително. Момиченцата го правят, за да не изостанат от останалите. Не са себе си, но са "някакви", което ги удовлетворява пред това да са "никакви" в очите на другарчетата им.

С няколко думи. Правят го, защото ги е страх да са различни.
    +1

Ние ли? :Д

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хм, не говори в множествено число. Просто съвет.

Аз лично за себе си мога да кажа, че никога не съм носила токчета. Ама наистина никога. Нито се гримирам специално за да се харесам на някого точно с това.
    Нито пък си падам по момчета с мускули, които говорят нахакано. Строго индивидуално си е. Моята любов за момента е лапешка и съм доволна от това.

Категорично отказвам да порастна. : )

Град
    Антиохия

Ненавиждам жени на токчета ...
    Пък аз не съм с мускули . Чисто и просто правя мускулна маса , но тя се състои от сиво мозъчно вещество . По-интересно е .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Интересен пример за порастване >? Смисъл питаш - защо малките момиченца искат да са големи какички, или защо искаме по бързо да завършим, да стъпим на земята ?
    За тези момиченца,, ми те го правят, защото така е модерно, голямите какички изглеждат изумително, неприкосновенни, така сякаш могат да имат всички и малките искат така,, Знам ли и аз се чудя

Споделям мнението на XTREMEFREERIDE и аз съм точно така, с изключение на `лапешката любов` .Дори ми е много тъжно, че след толкова малко време права 17, а после 18.., бла блаа..
    Въпреки това има едно изгарящо желание да се откъсна от родителите си, аз съм прекалено самостоятелно момиче и тяхното внимание и не внимание ме задушава страшно много. Затова и моята стая си е моя непробиваема крепост. Не искам да пораствам просто искам да съм самостоятелна, мамка му .. Но сега няма как да стане, та затова, Боже кога ще навърша 18 >?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мдааа,искам пак да съм на 10 год,НО е НЕВЪЗМОЖНО!!Когато бях даже на 6 год,обличах на майка булченската рокля и токчетата й носех,беше много смешно... Пробвах всичките й поли и рокли,правех модно ревю. Важното е,че се кефех на макс и ми се радваха майка и другите. От малка се мацах и с червила и т.н.Готино беше.

Не казвам, че когато носим токчета, ние сме пораснали. Нито, че мускулите са белег на зрялост. Тези неща никак не стоят добре на 13 годишни момичета/момчета. Казах, че го прав им/ят ,за да се харесат на другите за да го свържа с любовта, че иначе щеше да се намери някой, който да каже, че темата не е за тук.

А аз се изключвам от тези хора, които бързат да пораснат, но смятам, че щеше да звучи много надуто само да изтъквам чужди проблеми и да лепя етикети насам-натам. Но и аз някога съм бързала да порасна.

Иначе всички се изкарахте, че никога не сте подръжавали на по-големи момичета/момчета от вас с целта да изглеждате пораснали... o.0 Не е така, убедена съм. Но няма значение, тук не му е мястото да се самоизтъквате.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    абе само 1но не знам..кво е за вас курва?И аз се гримирам, ходя с токчета, искам да съм хубава, това не ме прави курва според мен курва е жена, която си ляга с всеки, а не такава, която се грижи за външният си вид.Ама ок. ..Иначе не се гримирам и тн за да изглеждам по-голяма, а за да имам самочувствие.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    абе само 1но не знам..кво е за вас к***а?И аз се гримирам, ходя с токчета, искам да съм хубава, това не ме прави к***а според мен к***а е жена, която си ляга с всеки, а не такава, която се грижи за външният си вид.Ама ок. ..Иначе не се гримирам и тн за да изглеждам по-голяма, а за да имам самочувствие.
    Първо Никога не съм споменавала думата курва из това, което съм написала. Второ знаеш ли защо имаш по-голямо самочувствие, когато се гримираш? Защото смяташ, че другите ще те харесат, защото [ако още си дете] ще изглеждаш пораснала. А на едно дете не му отива нито грим, нито токчета, нито другите дамски принадлежности.

Половината и повечето неразбраха въпроса и намесиха токчетата,толкова неща правим в ежедневието си и в живота си за да изглеждаме по-големи - който и да отрече,че не се променя със всеки изминал ден,ще излъже.LaDy чувствам се точно като теб,задавал съм си въпроса и сега е хубаво,че има такава тема и наистина си права,вие си слагате грим токчета и т.н. а ние ходим в залата да блъскаме и да,и аз ходя точно за да се харесам на момичетата.Лично аз не съм си давал точно идеален отговор на този въпрос,но поне съм се опитвал да си отговоря, и винаги си отговарям едно и също - Бързаме да станем големи защото като гледаме отстрани големите,тяхния живот ни изглежда свободен (тоетс,свободен като да не ти казват внимавай колко или какво пиеш,в колко ще си дойдеш,ще направиш това и онова ... и др)всичко им е позволено,те са над нас,нещо от сорта като стана голям ще съм див и без задръжки,НО ДАЛИ ???
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си