.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Второ знаеш ли защо имаш по-голямо самочувствие, когато се гримираш? Защото смяташ, че другите ще те харесат, защото [ако още си дете] ще изглеждаш пораснала. А на едно дете не му отива нито грим, нито токчета, нито другите дамски принадлежности.
    Ти сигурно по-добре знаеш защо се гримира.
    Всеки се стреми да изглежда добре според своя вкус и съответно така да се хареса и на останалите.

Иначе съм съгласна, че на децата грим и токчета не им отиват. Смешна гледка са - едни такива недоразвити, с детски личица, силен грим и деколте на празния сутиен..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    абе само 1но не знам..кво е за вас к***а?И аз се гримирам, ходя с токчета, искам да съм хубава, това не ме прави к***а според мен к***а е жена, която си ляга с всеки, а не такава, която се грижи за външният си вид.Ама ок. ..Иначе не се гримирам и тн за да изглеждам по-голяма, а за да имам самочувствие.
    Първо Никога не съм споменавала думата к***а из това, което съм написала. Второ знаеш ли защо имаш по-голямо самочувствие, когато се гримираш? Защото смяташ, че другите ще те харесат, защото [ако още си дете] ще изглеждаш пораснала. А на едно дете не му отива нито грим, нито токчета, нито другите дамски принадлежности.
    DevilWish, MaLkaTa_LaDy наистина не е искала да каже, че тези, които носят токчета и се гримират и т.н са к***и, темата според мен целеше съвсем друго. Като заговорихме обаче за външен вид, мисля че не всички се гримирват и се поддържат, за да се харесат, някои хора го правят, защото държат на себе си (като изключа тези, които си слагат по 500 000 тона ФДТ и т.н)
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    я чакай,аз си мислех,че съм в пенсионерски форум,за какво растене говорите?!Кои сте вие,кой съм аз,къде се дяна ченето ми?!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Аре бе хора,стига караници и глупости,пишете по темата - приятна е !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Нямах предвит авторката.Някой друг даде такъв коментар И не не съм дете, като бях дете нито съм носила токчето, нито грим

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Момент. Гримът не е начин на поддържане на себе си. Прост пример: когато спиш не носиш грим. Защо? Защото никой не те вижда. И не ти е никакъв проблем че изглеждаш да речем по-зле в къщи. Всичко това се прави заради другите.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на xoxi
    Момент. Гримът не е начин на поддържане на себе си. Прост пример: когато спиш не носиш грим. Защо? Защото никой не те вижда. И не ти е никакъв проблем че изглеждаш да речем по-зле в къщи. Всичко това се прави заради другите.
    Кофти пример даваш!
    Представи си, че си лягаш с гаджето. И какво ?! Гримираш се, оправяш си прическата..
    И спря да се върти за миг земята..

Еми не .. просто не е хубаво да спиш с грим :Д. Все пак т'ва тряя ти се махне от очите и там другите места, дето си слагал/а. :Д

А аз ако се кача на токчета ще падна и ще се самоубия. Дори на бала си няма да се кача на токчета :Д.
    Аз си карам с гуменки и кецове и си перкам като дете. К'во ще се клатя на токчета като кобила :Д (не, на тия дето има харесва ок, ама аз не ги харесвам токчетата :Д)
    Грим - нищо против тия дето си слагат, да си крият пъпки и т.н или да си подчертаят очите. Т'ва е окей, освен ако не си като Мортиша от семейство Адамс (сем. Адамс - колко много обичам да ги гледам <33).
    Пък на едно дете просто не му отива грим - то има толкова детско лице, че ще изглежда супер странно. Аз за т'ва не си слагам грим - първо, че ме мързи (не, не ме мързи, ама са да си глася ГРИМА 50 минути няя да стане :Д), второ - аз като съм на 14 (ПОЧТИ 15 всъщност :Д) едва ли ще ми е някво хубаво с грим. Мама да си слага грим колкото си иска, тя е жена, като си сложи там спирала, молив и червило просто и се подчертават чертите, а ако е дете к'во ще си подчертае :Д:Д (баси, как звучи :Д)

А и всъщност нас вече ни карат да пораснем. Моята госпожа по БЕЛ винаги казва, че сме големи хора, че вече не сме деца, пораснали сме и т.н. о.О Ама аз много мразя така като ни говори - те половината още в 8ми клас ходят с детски блузи, пък вече и пораснали трябва да сме о.О
    Да, ама не :Д. Нито съм сериозна, нито съм отговорна. Аз като всяко дете супер много обичам да се лигавя .
    Един пораснал човек едва ли ще се лигави и хили като мен и останалите около мен о.О.

Така че някои деца бързат да пораснат, други ги карат, трети са като мен и се чувстват още деца и т'ва ще е още дълго :Д.

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не знам.

Ти грим носиш ли ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Нося грим, именно за това пуснах темата. Защото си зададох въроса защо го правя, какво и аз така и 90% от момичетата в България.

Към xoxi: Ти какво си мислиш, че няма и такива ли? Виждала съм толкова трагични случаи... И както ти го каза, това изглежда изключително идиотскто, но ако имахме такава възможност сигурно и това щяхме да правим.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    in y0ur mind ;]
    Боже мой,как иска ми се от сърце да си остана на 15 .. ама уви! :[ Искам да си прекарвам винаги така хубаво с приятелите .. ама уви! :[ Искам приключенията на един 13 годишен хлапак .. ама увии! ... Даже още помня като бях на 10 как двете ми най-добри приятелки тогава си мислеха,че са русалки Ехх,ех спомении. Ама растем,растем ли .. Детството ще си остане най-хубавата част от живота ми,ех безгрижните години .. как минавахаа,минаваха ... ама уви!
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Кофти пример даваш!
    Представи си, че си лягаш с гаджето. И какво ?! Гримираш се, оправяш си прическата..
    /offtopic
    Естествено, че не бих се гримирала, нито ще си оправя прическата. Ще правя секс, няма да дефилирам по модни подиуми. А и аз лично, когато правя секс с някого, това означава, че между нас има чувства. А дълбоките чувства не се основават на грима и прическата.

По темата:
    Не е точно така, както го представяш. Хората на 13-14-15 години не са деца. На този етап те са тийнейджъри - тоест са между детството и отговорностите и задълженията на това да си възрастен. През цялото юношество повечето хора прекарват доста периоди, на моменти се държат като незрели деца, в друг миг постъпват като възрастни. Но освен да имитират психологическата нагласа на възрастните, те подражават и на начина, по който те поддържат външния си вид (грим, токчета, етк.) . Аз поне така си го обяснявам.
    Юношеството е труден период за доста хора. Не ги обвинявай толкова жестоко, че търсят вниманието и одобрението на околните - повечето са доста комплексирани, и това, предполагам, по някакъв начин вдига самочувствието им. Отделно, не съм споменала повишеното ниво на полови хормони в организма в периода на тийнейджърските години. Следователно, те търсят секс, отново следователно, обличат се по начин, който предизвиква сексуални желания и оферти, отправени към тях.

Така, за финал, да се уточня, че не говоря за всички. Анализирам мнозинството.

ThroughStruggle хареса ми това, което написа. Но по никакъв начин не съч ги обвинила жестоко. Напротив, включих себе си в тази група, защото и част от мен на периоди иска да порасне по-бързо от колкото природата е решила за правилно.

Та каква е възмоността да пораснем, без да премираваме през този период на пренаситена натъкмена женственост в детето у нас? Въобще възможно ли е без да сме подръжавали на другите да осъзнаем, че различната личност, която сме трябва да бъде допусната да се развие? Малко излизам от темата, но нещата са навързани.

Аз никога не съм бързала да порасна..
    Даже много искам пак да съм в детската градина или втори клас, или на 15 да съм.
    Ае каквото дойде все ще се радвам ама няма как...
    Но определено детството трябва да се изживява до край и аз съм щастлива, че съм го направила
    Дори и на 18 вече пак се чувствам като лапе (даже и първи юни мисля да празнувам )
    (леко се отплеснах, ама карай )
    To be yourself is all that you can do...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Нося грим, именно за това пуснах темата. Защото си зададох въроса защо го правя, какво и аз така и 90% от момичетата в България.
    Ем, какво очакваш...Всеки иска да е различен, но си оставаме едни и същи.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на WrongLife
    Цитирай Първоначално написано от DarthLord
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Да се гримираш, да се държиш като ку*ва, и да ходиш на токчета само за да се харесаш на някой пикльо, наистина е жалко.
    В интерес на истината в днешно време това е някак... наложително. Момиченцата го правят, за да не изостанат от останалите. Не са себе си, но са "някакви", което ги удовлетворява пред това да са "никакви" в очите на другарчетата им.

С няколко думи. Правят го, защото ги е страх да са различни.
    +1
    Еххх да имаше повече като теб....

Град
    бълХаристан
    щото всички си мислят като малки, че живота на големите е много готин - скъпи заведения дето искат над 18 години, автомобили, пари. ама всъщност после разбираш колко е гаден и лайнян истинския живот. тва е
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Хм, не говори в множествено число. Просто съвет.

Аз лично за себе си мога да кажа, че никога не съм носила токчета. Ама наистина никога. Нито се гримирам специално за да се харесам на някого точно с това.
    Нито пък си падам по момчета с мускули, които говорят нахакано. Строго индивидуално си е. Моята любов за момента е лапешка и съм доволна от това.

Категорично отказвам да порастна. : )
    +
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на xoxi
    Към xoxi: Ти какво си мислиш, че няма и такива ли? Виждала съм толкова трагични случаи... И както ти го каза, това изглежда изключително идиотскто, но ако имахме такава възможност сигурно и това щяхме да правим.
    Честно казано на мен тази идея ми се струва абсурдна!

Тук в темата много извъртяхте нещата. Тотално се прехвърлихте на гримовете.
    Виждала съм деца на по 12, които носят грим, защото било модерно, а не защото те самите искат да порастват. Това ми е казвано..
    Виждала съм и тийнейджъри на по 14-15-16 (от които съм и аз), които не носят грим, но това не означава, че се чувстват все още малки деца.
    От къде решихте, че точно гримът дава отговор на темата ?!
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    xoxi това ми беше мисълта, това че се гримирам не ме прави човек, който иска да порастне.напротив.Просто искам да иглеждам добре.И някъде прочетох, че искаме да изглеждаме добре за другите около нас, ама не е така.Аз се чувствам добре в собствената си коя, ако съм гримирана, с оправен коса и хубави дрехи.За себе си, не за някой друг.И естествено, че когато гаджето ми идва в нас не се правя на принцеса.Ако ше правим секс няма смисъл да си оцапам чаршафите с грим и тн.Това че някои слагат тон грим само за да хвърлят боклука долу е друга тема.

Повече от фен Аватара на razores
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Да се гримираш, да се държиш като ку*ва, и да ходиш на токчета само за да се харесаш на някой пикльо, наистина е жалко.
    В интерес на истината в днешно време това е някак... наложително. Момиченцата го правят, за да не изостанат от останалите. Не са себе си, но са "някакви", което ги удовлетворява пред това да са "никакви" в очите на другарчетата им.

С няколко думи. Правят го, защото ги е страх да са различни.

+1

Супер фен
    Не знам според мен няма нужда всеки ден да се гримираш, да се обличаш смешно, да се правиш на мн забавна (за момичета) и да прекарваш луди часове във фитнеса и да се правиш на голям мъжкар като говориш като тея от филмите (за момчетата) за да се харесваш.. Искам да кажа, че ако някой наистина те харесва, той ще те хареса и без тези демонстрации. Няма смисъл да порастваме бързо, защото не знаеш кой ще хареса точно детското в теб

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Единственото нещо, за което си спомням, че исках да порасна беше училището - нямах търпение да завърша и да ми се махне от главата Е, сега дълбоко съжалявам... Ще ми се отново да съм 10-11 клас... Беше толкова безгрижно - нямаше абсолютно нищо друго, за което да мислиш, освен в кое кафе да отидеш, откъде да си вземеш извинителна бележка, как да препишеш на контролното и всякакви подобни... Сега като ги пиша тия неща и ме наляга една огромна носталгия... и наистина ми се иска поне за един ден да съм пак на 15... Не, че съм много стара не, че студентския живот не ми е готин ама просто детството си е детство... Всеки един от нас си има моменти, в които ще се връща към него и ще му се иска пак да е дете...
    Колкото до днешното поколение и стремежа му към бързо порастване - някъде по-напред го бяха казали... не е единствената причина междуполовото харесване. Има още един куп фактори, които си оказват влияние - от една страна са домашното възпитание и родителите, от друга страна е средата, в която растат и се развиват като хора и приятелите, от трета страна е това, което виждат по телевизията или в интернет... и още много такива капчици в морето. Аз лично нямам нищо против грима и високите токчета, стига да са употребени в нормални количества и в точното време от точните хора...т.е. една 13 годишна пикла с 10 см ток и 2 тона грим по лицето тръгнала с късата поличка и дълбокото деколте на училище, не прави никак добро впечатление, да не кажа даже, че е смешна... Но не можем да я обвиняваме и нея - в такава среда расте, това вижда по телевизора, това и прави
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 17 си мислех - Ех, само да стана на 18-19, да стана студентка, да се насладя на живота. Сега на крачка от 25 си мисля, че колко беше хубаво на 19-20, как искам да съм по-малка и да ням купищата отговорност, които имам днес...Нормално е. Всеки иска да е това, което не може да бъде. Но вие ще станете на 20, а аз вече не.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Защо наричате модерните момичета "к*рви"?? Разбирам ако се продава,спи с мн.момчета-да..но само защото ходи на токчета и се облича модерно..незнам.. Иначе и аз съм искала да съм малко дете,както и да съм голяма сега съм на 14 и ми е добре,но искам да видя какво ще е след 10 години..примерно :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си