.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorMouse
    ха... к'во порастване ... на мене все още ми липсва адски детската градина | ех , какви времена бяха
    ооо да, искам и аз в детската градина.
    Иначе аз не се гримирам (и съм на 14 и половина ако някой го интересува ) и като почна, ще го правя за себе си, а не заради момче.

Не трябва да бързаме да порастваме...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

аз лично не бързам да порасна , но идва и този момент за жалост

Re: Защо бързаме да пораснем?

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Замисляли ли сте се? Ние момичетата носим високи токчета, гримираме се и т.н., искаме да изглеждаме като жени, за да се харесаме на момчетата, която от своя страна правят мускули и говорят нахакано и се опитват да изглеждат като мъже, за да ни се харесат на нас... Опитваме се да се държим като пораснали и да вършим делата, които вършат порасналите. И в крайна сметка това не е ли друлично?
    Това, че повечето момичета ходят гримирани .. с токчета и т.н , не означава, че всички бързат да порастнат .. Всичко зависи от възрастта .. И кво лошо има да се гримирашш .. да се харесваш по своя вкус .. това к*рва ли ме правии . ? И не съм от типа момиченца .. Наконтих се заради някой батко .. Аз правя това което ми харесва на мен, а не на другите.. Живея за себе си, не за ддругите и не за тяхното мнение !!!
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Град
    MoHTaHa
    По този въпрос мога да кажа само 1 нещо: Много е лесно от дете да станеш възрастен,но е невъзможно от възрастен да станеш пак дете! И е много жалко,че децата днес не осъзнават колко хубави са детските години,а бързат да стант жени/мъже!

напълно съгласна със коментара преди моя, само където аз бързах бързах и незнам колко съм избързала ама можеше повече да ми продължат детските години
    hip-hop

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Това, че повечето момичета ходят гримирани .. с токчета и т.н , не означава, че всички бързат да порастнат .. Всичко зависи от възрастта .. И кво лошо има да се гримирашш .. да се харесваш по своя вкус .. това к*рва ли ме правии . ? И не съм от типа момиченца .. Наконтих се заради някой батко .. Аз правя това което ми харесва на мен, а не на другите.. Живея за себе си, не за ддругите и не за тяхното мнение !!!
    1. Eстествено, че всичко зависи от възрастта. Естествено, че на жените им отива грим, а на момиченцата не. Въобще това не се коментира.
    2. Пак казвам, че никъде не съм споменавала думата курва. Нито съм намеквала нещо такова. Ако намериш някой цитат, в който го споменавам, нека да го видя, моля. Не ми слагай чужди думи в устата.
    3. Като се гримираш за себе си, обясни ми защо, когато си си в къщи целия ден и не излизаш навън не слагаш грим. Изпълненията от сорта на "не ми пука за нищо" са смешни.
    4.Спрете да се държите сякаш съм ви изяла закуската. Поставих най-обикновен въпрос, касаещ всички, така че да не обидя никого, а вие ще ме/се избиете.
    5.Толкова ли не разбрахте, че не изтъквам като показател за това, че искаме да пораснем преждевременно грима и токчетата, колкото поведението ни. Грима, токчетата и мускулите бяха повече метафорично.
    6.Всеки някога е бързал да порасне. Спрете да казвате "аз не бързам" защото няма никакъв смисъл в това.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    skitnik sam :P haha
    Ми то искаш или не, живота не пита, всичко просто се случва някак си
    Докато се осетиш и си на 30 ...
    Готиното на живота, е че едно си тръгва друго идва, винаги има този невероятен баланс на нещата...
    NqKaF si TaM :P

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    1. Eстествено, че всичко зависи от възрастта. Естествено, че на жените им отива грим, а на момиченцата не. Въобще това не се коментира.
    2. Пак казвам, че никъде не съм споменавала думата к***а. Нито съм намеквала нещо такова. Ако намериш някой цитат, в който го споменавам, нека да го видя, моля. Не ми слагай чужди думи в устата.
    3. Като се гримираш за себе си, обясни ми защо, когато си си в къщи целия ден и не излизаш навън не слагаш грим. Изпълненията от сорта на "не ми пука за нищо" са смешни.
    4.Спрете да се държите сякаш съм ви изяла закуската. Поставих най-обикновен въпрос, касаещ всички, така че да не обидя никого, а вие ще ме/се избиете.
    5.Толкова ли не разбрахте, че не изтъквам като показател за това, че искаме да пораснем преждевременно грима и токчетата, колкото поведението ни. Грима, токчетата и мускулите бяха повече метафорично.
    6.Всеки някога е бързал да порасне. Спрете да казвате "аз не бързам" защото няма никакъв смисъл в това.
    На мен не ми пука за много неща . . Не съм безчувствена . . И искам да допълняя, че имах предвид като се гримирам, че си слагам спирала и толковаа .. и понякой път пудраа .. Напротив аз понякога си седя в нас така както се описах, че се гримирамм .. .. И кво като се гримирам .. немога да разбера къде е проблема простоо .. .. Хоратаа се харесват такаа .. а това, че другите им завиждат е друг въпрос .. .. Нямам предвид теб .. И не съм казала, че ти си го казалаа .. проссто видях коментиралите преди мене .. какво питат .. И са адски смешни ..

Исках да кажа пука ми за много неща ..

А да допълняя .. някои тука така се изкаха сее, чее .. .. Не знаехх че като си слагаш спирала искаш да си по-голяма или нещо от този сорт .. ;дд

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Аз не бързам оО Просто се случва
    Напълно съгласен.

знам колко е гаден живота на големите и въпреки всичко бързам да порастна, защото съм изключително самостоятелна и не исакм да завися вече от никого.Не че когато проансеш не зависиш пак от някого/шеф, колеги и т.н./ , но сякаш са по малко хората и нещата, от които зависиш... сигурна съм, че греша някъде и въпреки всичко това е заложено в природата ми всеки мой опит за нещо/пък кавото и да е то/ да е без помощта на никой друг... само и единственно от тази гледна точко бързам да навърша тези 18 и да се махна от града...
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Да се гримираш, да се държиш като ку*ва, и да ходиш на токчета само за да се харесаш на някой пикльо, наистина е жалко.
    В интерес на истината в днешно време това е някак... наложително. Момиченцата го правят, за да не изостанат от останалите. Не са себе си, но са "някакви", което ги удовлетворява пред това да са "никакви" в очите на другарчетата им.

С няколко думи. Правят го, защото ги е страх да са различни.

напълно съм съгласна с това изказване

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от alex4o
    По този въпрос мога да кажа само 1 нещо: Много е лесно от дете да станеш възрастен,но е невъзможно от възрастен да станеш пак дете! И е много жалко,че децата днес не осъзнават колко хубави са детските години,а бързат да стант жени/мъже!
    Но забързаното ни ежедневие, живот, го налага. Просто все по-бързо едно дете трябва да порастне.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    И аз искам да съм в детската градина,,и аз като малка съм имала страхотни изживявания,,но не искате ли да погледнете какво ще е да сте възрастни?Да взимате решенията сами,,без да търсите помощ от родителите си?Да гледате как поколението,,което сте създали,,вече е голямо и поема по вашия път?Всичко това е по-красиво дори и от детските години!

Много от нас бързат да пораснат, защото като станат големи мислят, че ще могат да правят каквото и когато си пожелаят т.н.. Но като дойде момента да се изправят лице в лице с реалния живот на възрстните тогава започват да съжаляват и да искат да се върнат в детството. Както казаха по - горе - детето става възрастен, но възрастния - дете не може.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DarthLord
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Да се гримираш, да се държиш като ку*ва, и да ходиш на токчета само за да се харесаш на някой пикльо, наистина е жалко.
    В интерес на истината в днешно време това е някак... наложително. Момиченцата го правят, за да не изостанат от останалите. Не са себе си, но са "някакви", което ги удовлетворява пред това да са "никакви" в очите на другарчетата им.

С няколко думи. Правят го, защото ги е страх да са различни.
    +1
    +

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Съгласна съм с vesito13.
    Обстоятелствата, при които живеем просто не допускат да изживеем детството си пълноценно.
    Тъжно,но факт.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на vesinka899
    Мислите си,че като станете по-големи ще имате по-малко проблеми.Ще се отървете от училището,ще трябва да си търсите работа да се издържате сами,Но уви това няма да е т олкова лесно.
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Супер фен Аватара на elysunny
    за всичко си има време ... щее пораснем и тогава ще искаме да сме сии останали малки

Има време за всичко! Искам цял живот да си остана на 15 години
    FUCK-тически не ме интересувате..

Може би 50% от тинеийджарати бързат да пораснат и да се запознаят със света на въсрастните.трябва ли да бързаме след като сме задоволени от всичко?Аз не бързам за никаде има време за всичко :P

Супер фен
    Живейте си детството, не ви трябва да пораствате.
    Ще пораснете и после ще ви се иска да сте пак малки.
    Възползвайте се, докато още имате време да си живеете детството, защото един ден като пораснете, ще съжелявате и ще искате да се върнете назад, но няма да можете!
    Иначе всички искат да пораснат, защото такава е модата.
    Ако си различен, ще те отхвърлят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си