- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо бързаме да пораснем?
ооо да, искам и аз в детската градина.Първоначално написано от DoctorMouse
![]()
Иначе аз не се гримирам (и съм на 14 и половина ако някой го интересува) и като почна, ще го правя за себе си, а не заради момче.
![]()
Не трябва да бързаме да порастваме...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз лично не бързам да порасна , но идва и този момент за жалост
Това, че повечето момичета ходят гримирани .. с токчета и т.н , не означава, че всички бързат да порастнат .. Всичко зависи от възрастта .. И кво лошо има да се гримирашш .. да се харесваш по своя вкус .. това к*рва ли ме правии . ? И не съм от типа момиченца .. Наконтих се заради някой баткоПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
.. Аз правя това което ми харесва на мен, а не на другите.. Живея за себе си, не за ддругите и не за тяхното мнение !!!
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
напълно съгласна със коментара преди моя, само където аз бързах бързах и незнам колко съм избързала ама можеше повече да ми продължат детските години
hip-hop
1. Eстествено, че всичко зависи от възрастта. Естествено, че на жените им отива грим, а на момиченцата не. Въобще това не се коментира.Първоначално написано от pussucetka
2. Пак казвам, че никъде не съм споменавала думата курва. Нито съм намеквала нещо такова. Ако намериш някой цитат, в който го споменавам, нека да го видя, моля. Не ми слагай чужди думи в устата.
3. Като се гримираш за себе си, обясни ми защо, когато си си в къщи целия ден и не излизаш навън не слагаш грим. Изпълненията от сорта на "не ми пука за нищо" са смешни.
4.Спрете да се държите сякаш съм ви изяла закуската. Поставих най-обикновен въпрос, касаещ всички, така че да не обидя никого, а вие ще ме/се избиете.
5.Толкова ли не разбрахте, че не изтъквам като показател за това, че искаме да пораснем преждевременно грима и токчетата, колкото поведението ни. Грима, токчетата и мускулите бяха повече метафорично.
6.Всеки някога е бързал да порасне. Спрете да казвате "аз не бързам" защото няма никакъв смисъл в това.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ми то искаш или не, живота не пита, всичко просто се случва някак си
Докато се осетиш и си на 30 ...![]()
Готиното на живота, е че едно си тръгва друго идва, винаги има този невероятен баланс на нещата...
NqKaF si TaM :P
На мен не ми пука за много неща . . Не съм безчувствена . . И искам да допълняя, че имах предвид като се гримирам, че си слагам спирала и толковаа .. и понякой път пудраа .. Напротив аз понякога си седя в нас така както се описах, че се гримирамм ..Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
.. И кво като се гримирам .. немога да разбера къде е проблема простоо ..
.. Хоратаа се харесват такаа .. а това, че другите им завиждат е друг въпрос ..
.. Нямам предвид теб .. И не съм казала, че ти си го казалаа .. проссто видях коментиралите преди мене .. какво питат ..
И са адски смешни ..
Исках да кажа пука ми за много неща ..![]()
А да допълняя .. някои тука така се изкаха сее, чее .... Не знаехх че като си слагаш спирала искаш да си по-голяма или нещо от този сорт .. ;дд
Напълно съгласен.Първоначално написано от FromAutumToAshes
знам колко е гаден живота на големите и въпреки всичко бързам да порастна, защото съм изключително самостоятелна и не исакм да завися вече от никого.Не че когато проансеш не зависиш пак от някого/шеф, колеги и т.н./ , но сякаш са по малко хората и нещата, от които зависиш... сигурна съм, че греша някъде и въпреки всичко това е заложено в природата ми всеки мой опит за нещо/пък кавото и да е то/ да е без помощта на никой друг... само и единственно от тази гледна точко бързам да навърша тези 18 и да се махна от града...
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Да се гримираш, да се държиш като ку*ва, и да ходиш на токчета само за да се харесаш на някой пикльо, наистина е жалко.
В интерес на истината в днешно време това е някак... наложително. Момиченцата го правят, за да не изостанат от останалите. Не са себе си, но са "някакви", което ги удовлетворява пред това да са "никакви" в очите на другарчетата им.
С няколко думи. Правят го, защото ги е страх да са различни.
напълно съм съгласна с това изказване![]()
![]()
Но забързаното ни ежедневие, живот, го налага. Просто все по-бързо едно дете трябва да порастне.Първоначално написано от alex4o
И аз искам да съм в детската градина,,и аз като малка съм имала страхотни изживявания,,но не искате ли да погледнете какво ще е да сте възрастни?Да взимате решенията сами,,без да търсите помощ от родителите си?Да гледате как поколението,,което сте създали,,вече е голямо и поема по вашия път?Всичко това е по-красиво дори и от детските години!![]()
Много от нас бързат да пораснат, защото като станат големи мислят, че ще могат да правят каквото и когато си пожелаят т.н.. Но като дойде момента да се изправят лице в лице с реалния живот на възрстните тогава започват да съжаляват и да искат да се върнат в детството. Както казаха по - горе - детето става възрастен, но възрастния - дете не може.
+Първоначално написано от DarthLord
Съгласна съм с vesito13.
Обстоятелствата, при които живеем просто не допускат да изживеем детството си пълноценно.
Тъжно,но факт.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Мислите си,че като станете по-големи ще имате по-малко проблеми.Ще се отървете от училището,ще трябва да си търсите работа да се издържате сами,Но уви това няма да е т олкова лесно.
Кръв,черва и хруптящи вокали!
за всичко си има време ... щее пораснем и тогава ще искаме да сме сии останали малки![]()
Има време за всичко! Искам цял живот да си остана на 15 години![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Може би 50% от тинеийджарати бързат да пораснат и да се запознаят със света на въсрастните.трябва ли да бързаме след като сме задоволени от всичко?Аз не бързам за никаде има време за всичко:P
Живейте си детството, не ви трябва да пораствате.
Ще пораснете и после ще ви се иска да сте пак малки.
Възползвайте се, докато още имате време да си живеете детството, защото един ден като пораснете, ще съжелявате и ще искате да се върнете назад, но няма да можете!
Иначе всички искат да пораснат, защото такава е модата.
Ако си различен, ще те отхвърлят.