Еми не .. просто не е хубаво да спиш с грим :Д. Все пак т'ва тряя ти се махне от очите и там другите места, дето си слагал/а. :Д

А аз ако се кача на токчета ще падна и ще се самоубия. Дори на бала си няма да се кача на токчета :Д.
Аз си карам с гуменки и кецове и си перкам като дете. К'во ще се клатя на токчета като кобила :Д (не, на тия дето има харесва ок, ама аз не ги харесвам токчетата :Д)
Грим - нищо против тия дето си слагат, да си крият пъпки и т.н или да си подчертаят очите. Т'ва е окей, освен ако не си като Мортиша от семейство Адамс (сем. Адамс - колко много обичам да ги гледам <33).
Пък на едно дете просто не му отива грим - то има толкова детско лице, че ще изглежда супер странно. Аз за т'ва не си слагам грим - първо, че ме мързи (не, не ме мързи, ама са да си глася ГРИМА 50 минути няя да стане :Д), второ - аз като съм на 14 (ПОЧТИ 15 всъщност :Д) едва ли ще ми е някво хубаво с грим. Мама да си слага грим колкото си иска, тя е жена, като си сложи там спирала, молив и червило просто и се подчертават чертите, а ако е дете к'во ще си подчертае :Д:Д (баси, как звучи :Д)

А и всъщност нас вече ни карат да пораснем. Моята госпожа по БЕЛ винаги казва, че сме големи хора, че вече не сме деца, пораснали сме и т.н. о.О Ама аз много мразя така като ни говори - те половината още в 8ми клас ходят с детски блузи, пък вече и пораснали трябва да сме о.О
Да, ама не :Д. Нито съм сериозна, нито съм отговорна. Аз като всяко дете супер много обичам да се лигавя .
Един пораснал човек едва ли ще се лигави и хили като мен и останалите около мен о.О.

Така че някои деца бързат да пораснат, други ги карат, трети са като мен и се чувстват още деца и т'ва ще е още дълго :Д.

^^