- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Устни /люти/
ми бемхм.
Събота излезнах само за 6-7 часа на вън / не съм била в никакво помещение/ а на някаква поляна :// Само трева до където ти поглед стигне![]()
тааа нещо да ви питам:
Нещо за устни: крем, гланц (ползвах галнц ама не помогне) . Та текам..?
което да хидратира ли какво?
иначе ползвам синьото балсамче на нивеа,синьо хидратиращо..много съм доволна![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Омг едвам схванах поста ти.
Таа лютят ти устните?
Вземи си балсам на Хармония. Около левче е.![]()
Да, и са яко напукани и направо си еало майкатаПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Вземи си балсамче от аптеката![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
мии.. неима разлика ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И моито устни бяха така с дни а никъде не съм ходилаНамажи ги със зехтин или чисто масло. На мен балсами и вазелини не ми помогнаха
![]()
Мажи ги с мед,а като излизаш с някакъв балсам
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ето този
http://www.framar.bg/%D0%B5%D1%83%D1...d30001246.html
аз съм най-доволна от него
Това се получава от студения въздух и вятъра. Аз ползвам на нивеа синьото, много е хубаво балсамчето. Вечер си слагам от балсама на орифлейм, едно малко розово такова, или вазелин. Иначе често се случва, особено зимно време. Слагай си винаги, когато излизаш сред природата, дори да няма вятър.
TheOne гланца придава блясък, по принцип няма някакви защитни свойства, освен ако не е упоменато. Докато балсамите по принцип действат успокояващо на устните и ги защитават от напукване и изсушаване.
намажи си устните с мед и стой така колкото можеш(издържиш), аз все го облизвзм![]()
![]()
да, и мммоите бяха много зле и за 1-2 дена се оправиха.Първоначално написано от roshlichka
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Ползвах мед.
Снощи преди да си легна седях така няколко часа. / така или иначе бях на пс-то/ . и има резултат. След малко пак ще пробвам. Иначе, благодаря за съветите. Ще мина да си взема някой от горе изброените балсами, че не мога да ходя на вън омазана с мед.![]()
Съгласна съм, наистина е страхотен балсама.Първоначално написано от liim0nka
Това, което е лесно, не е интересно.
мажи ги с мед![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
мажи ги с мед.Много помага.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от billytalent
Вземаш една четка за зъби и с много леки движения търкаш ( без да натискаш силно!), за да премахнеш тия мъртвите "кожички" и след това мажеш с хидратиращ крем / мед.. Помага, проверено е![]()
Аз преди също ползвах синия балсам на нивеа,но на мен не ми помогна нещо и сега се мажа с един вазелин,който е супер готин.Но се пак мисля и аз да пробвам с мед![]()
+1Първоначално написано от billytalent
куписи балсам за устни на Leocrema аз съм много доволна от него
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !