.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ...

Hybrid View

...

Отговорите са достатъчни !

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми просто да не ти пука. Няма да падаш на тяхното ниво. Няма да се обаждаш в час, нещо ако не разбираш след часа отиваш учтиво да попиташ, ако не - не. Остави ги да се държат по селския си начин. След време ще разберат, че това не им помага, като се държат като селяни на нивата - или лапета както каза.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Просто не те харесват. А причината е, може би, защото се отличаваш по гореспоменатите неща.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Еми просто да не ти пука. Няма да падаш на тяхното ниво. Няма да се обаждаш в час, нещо ако не разбираш след часа отиваш учтиво да попиташ, ако не - не. Остави ги да се държат по селския си начин. След време ще разберат, че това не им помага, като се държат като селяни на нивата - или лапета както каза.
    Съгласна съм.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Това на аватара ти ли си?
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    що ли? щото са на един акъл..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    из източната част
    съучениците ти може да са пешлемета, ама не виждам от какво се оплакваш 7 клас си ся си на 13 или 14 а пушиш ходиш по заведения нз не виждам от какво се оплакваш...

Голям фен Аватара на ysmivka
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    ++
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Град
    Русе
    Сигурно ти завиждат съучениците ти. Пък учителите или си се правил на отворен в някой час и нещо си ги обидил, или незнам.
    Пък нали си 7 клас, може да се преместиш догодина.
    The one person you need to be is yourself...;]

съучениците ти завиждат, че пушиш и че имаш много приятели извън дск. на теб не ти пука и тфа е яко, а на госпожите само малко трябва да им се помазниш.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от WastingLove
    съучениците ти завиждат, че пушиш и че имаш много приятели извън дск. на теб не ти пука и тфа е яко, а на госпожите само малко трябва да им се помазниш.
    Де да беше толкова просто
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    честно казано 7ми клас и аз бях така - всички ми бяха виновни, мен не ме разбираха и това ме дразнеше... не разбирам това високото самочувствие откъде го вадиш, ама слез на земята малко и спри да си представяш другите по местата, на които ти ходиш - не всеки има твоите интереси все пак, нали? и едва ли всички учители са ти хвърлили зъб и се драчат нарочно с тебе.. не забелязваш ли, че повтарящия елемент си точно ти

айде със здраве и отсега ти казвам, преди да си почнал да ме храниш - не, всичко го казвам добронамерено и реално (съдя по себе си преди)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си