.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Няколко олимпиади в един ден

Здравейте, искам да ви питам дали някой е попадал в ситуацията да има няколко олимпиади в един ден, аз например на 20.03 трябва да съм на областен кръг на олимпиадата по физика или в отбора за състезанието в Ловеч на същия ден, също така на Европейското Кенгуру, както и на втори кръг по Биология. Това министерство на образованието е пълно нищо. има ли някоий като мен да си споделим мъката

Супер фен Аватара на truefriend
    Град
    A place called home *
    В абсолютно същото положение съм.. На 13 февруари имаше олимпиада по химия и олимпиада по английски. Аз естествено отидох на олимпиадата по химия, понеже г-жата ни нави целия клас, а и тя обяснява толкова хубаво, че химията почна много да ми се отдава и доста я заобичах. При което г-жата по английски ни се разсърди на целия клас, че никой и не отишъл на олимпиадата и почна да пише 2-ки за щяло и нещяло. На 27 февруари имаше олимпиада по история, втори кръг на олимпиадата по химия и с родителите ми се бяхме разбрали да ходим на пловдив, обаче аз си останах вкъщи за олимпиадата по химия естествено.. . Както и да е.. преживях го . Сега на 20-ти март има втори кръг на олимпиадата по физика и втори кръг на олимпиадата по биология . Забога, записах се на всичките олимпиади, на които можах.. е немога да се разкъсам на 5 .

Спирам дотук, защото май доста се поолях .
    Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Е вие като се записвахте на олимпиади по всеки предмет в програмата,не се ли усетихте поне малко,че се падат на една и съща дата?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    someonerandom - подкрепям. Като ще ходите на олимпиади, ще помислите малко. Олимпиадите не трябва да се изпускат. Тези, които са ви важни и ви интересуват, на тях отидете. Нищо друго не можете да направите. Ще се съобразявате.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    zuzinkata
    Имаш ли някакви задачи за областния по физика от миналата година.Моля те пиши,защото ми е много важно!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Чесно казано все още нямам, не сме по1нали да се подготвяме, ако ми дадат ще ги постна тук.

Град
    Русе
    Само веднъж имах две за един ден. Едната от 9, другата от 10 и отидох и на двете.
    The one person you need to be is yourself...;]

Супер фен Аватара на someonerandom
    И това е вариант.Ако първата е по-лесна или по по-маловажен предмет,излизаш по-рано и хайде на втората.Това е

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Ходила съм на две или три в един ден. Химия и биологя май бяха, и история, абе нещо такова. Трудно е и не смятам, че е нужно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си