.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Помощ.....

Hybrid View

Помощ.....

Така на кратко момче на 15 години сам и с приателката ми искаме да правим секс въпросът е, че съм много срамежлив и когато се опитахме да го направим всичко си беше на ред до часта при която си свалих боксерките и тогава оклюмах ако ме разбирате от притеснение.Не искам да я загуба и сам много изнервен поради тази случка въпреки че тя ме разбра напълно.Идеята ми е да направа нещо по лудичко като се напия тея дни за да не съм чак толкова срамежлив или просто да взема някакво хапче вие какъв съвет бихте ми дали
    P.S Това ще ми е за първи път а тя вече го е правила имам и колебанията че няма да се справа

Голям фен Аватара на Emilen
    Ами няма да стане, ако тръгваш с опасенията да не се изложиш... пак ще ти падне така. Да не си на изпит? Какво си се размекнал? Нормално е да се поизложиш първия път. Най-добре е тя да контролира ситуацията. Ако има опит, ще се сети какво да прави.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    трябва да си пиян, за да правиш секс???

съвет-извади си к.у.р.а. и ѝ го тури у сливата! няма хапче или наркотик, който да ти даде "сили", ако искаш извикай мама да те държи за ръчичка... как може така няма да те ухапе момата!

стегни се духовно, отпусни се физически и се наслаждавай на гаджето си това е секс не уиндсърфинг за бога! не се притеснявай на много хора им пада първия път.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Некъде из Сливен
    С алкохол моето момче става даже по-зле. Просто няма от какво да се притесняваш - и да ти е малка пи*ката не вярвам да те върне, особено ако си й първия. Едва ли е виждала много пи*ки
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Нямам опит, но все пак от 1-2 чашки няма ли да му е по-добре? Не да се напива, ами само 1-2 чашки??

Голям фен Аватара на Emilen
    Ами какво ще стане ако момичето се притесни от алкохолния му дъх? Я да се помъчи без разни "стимуланти".

А така може, извинявам се.. ;d

Re: Помощ.....

Цитирай Първоначално написано от TodallenVerratern
    Така на кратко момче на 15 години сам и с приателката ми искаме да правим секс въпросът е, че съм много срамежлив и когато се опитахме да го направим всичко си беше на ред до часта при която си свалих боксерките и тогава оклюмах ако ме разбирате от притеснение.Не искам да я загуба и сам много изнервен поради тази случка въпреки че тя ме разбра напълно.Идеята ми е да направа нещо по лудичко като се напия тея дни за да не съм чак толкова срамежлив или просто да взема някакво хапче вие какъв съвет бихте ми дали
    P.S Това ще ми е за първи път а тя вече го е правила имам и колебанията че няма да се справа
    1-во купуваш

2-ро взимаш

3-то обработваш зимната екипировка около областта на члена ти с ножа
    4-то обличаш екипировката вадиш го през дупката и се едно чуркаш

А приятелката ти ако я притесняват тези малки подробности..Може да се прекръсти на Yeti и все едно сте се видяли на 4065 метра надморска височина и сте решили да се стоплите
    Happy End

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Алкохола опива и двете глави. Риска да не ти стане става по-голям

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Дори да ти спадне и следващия път не се притеснявай. Просто легни до нея и продължете да се целувате и галите докато се отпуснеш отново и получиш ерекция. Предполагам че тя няма да се притеснява да те стимулира с ръка (и евентуално с уста) след като има вече известен сексуален опит. Според мен няма да е зле да й обясниш че се притесняваш от това че може би няма да я задоволиш и за това се е получило така защото може да си мисли че в нея е вината и да й е кофти сега. Просто поговорете и опитайте отново. Не се притеснявай ще ти мине безпокойството и срама с времето.

Е, ако ограничиш соловите изяви преди това, също ще е от полза
    Няма от какво да те е страх, в крайна сметка и тегли един език, да покажеш че имаш потенциал, а и да не се чувства излъгана, че се е съблякла за нищо. Посвикнете малко да сте голи двамата в една стая, то секса ще си дойде, няма останали неизклатени

А тя знае ли че ще ти е за първи път ? Ако знае намекни и по някъв начин да те отпусне и предразположи а не да стои и да чака само и без алкохол както казаха по нагоре ....
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си