- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- skype!!! спешна помощ
работата е 4e si забравих паролата на скайпа...написах пълна тъпотия за парола и след време не я помнih, не си знам и maile-to с която си правиh регистрацията.моля помогнете ми моля помогнете ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или искаш да ти кажем как да влезеш в на някой скайпа, или си много зле...Може ли да си забраваш mail-a (както и паролата)![]()
Не можем да ти помогнем, съжелявам...![]()
off neiskam da vlizam v na nikoi skypeto ko ma int na horata skypeto iskam si prosto moq skypee ne pomnq s kva po6ta sum si go pravila 6tot tova e stavalo predi 4 5 godini
Няма никакъв шанс просто си направи нов скайп
прайш нов скайп и като се сетиш паролата на стария си готов
И нещо да ти помогне да си спомниш
трябва да има поне 1 буква и поне 1 цифра ако това ти помогне , радвай се![]()
Няма начин освен ако не си наемеш някой хайе да ти хакне skype-a![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Незнам дали може да се хакне, би трябвало да може..Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Но ако може бая кинти тряя даде![]()
baq baq kolko baq? parite da sa problema po princip samo na4in iskam da znamm .. eee ima bukvi koito se se6tam ama kato probvam nqkolko puti i sa otkazvam xaxax
ili nqkuf na4in po6tata da si razbera ot tam na tatuka lesnoo
ако намерите някой който да декриптира парола на скайп ще му сваля шапка и ще му дам каквото иска..
xahxha emi az znam ve4e posti edin takuf no ne cqlata parola izliza na stranite kvadrat4eta samo xhahxhahhxa
ти може първо да се научиш да пишеш на кирилица тогава ходи на някой друг да разправяш детски филми, че декриптираш 1024 bit-ови пароли...
Отиди в абв.бг, ако ти е от там пощата...Цъкни на полето дет се пише, името на пощата ти, и тряя ти излязат много...разгледай ги и тряя да си познаеш mail-a...
emi da ama ot trite mi po6ti nito edna ne pasna xhahxha p[robvah go i tova ve4e si4ko probvahh eiii
Еми няма начин.... Може ли ключ, и без тва е на латиница![]()
ti lud li si be kvi ne6ta mi govori6.. batkoto are molq ti saПървоначално написано от rosenhristev
Никои няма да ти помогнеееее, прави нов скайп....
II. Права и задължения на потребителите
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило ще бъдат редактирани и изтривани.
rusova ^ Това се отнася за теб![]()
Прочети и спазвай!
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
rosenhristev![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮