- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ученически Бисери..
хахахаха к***а завой ...Първоначално написано от LadyDy
![]()
Караш с жена в испания и само и викаш , к**а к***а .. и тя 'ти на кой ше викаш к***а бе ?
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от danibebi
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от danibebi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моята изцепка в 4. клас. Обръщам се към класната с думите: "Дядо,..."
Другии.. Когато учехме по английски или немски, не помня, думата "птица", аз за да разведря обстановката (не че не знам как се пише), нарочно питах госпожата: "Със Ф или с В се пише?"
По немски изцепките: "Ich bin fuenfzig Jahre alt." (ше ме извинявате, че не слагам умлаута, ама не съм си сложила немска подредба)
В 8. клас подготвителния едно момиче се изцепи, вместо "турист" каза: TERRORIST GUIDE
И най-най-най-големата изцепка.На съученик на 15 г.:
I am fifty years lived ago.
Хораа, предлагам ви да обединим двете теми с тази важната за бисерите... Така и така в нея някои са писали и ученически.![]()
![]()
АЗ СЪМ СЪГЛАСНА...Първоначално написано от Luscious_Heart
![]()
![]()
Аз пък не съм съгласен да обединявате Учителските бисери, създадени от мен и вашата тема. Ако искате да си правите ученически бисери, помолете от екипа, но аз като автор на другата не съм съгласен на подобна глупост...