.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Чико - е момче.
    Чикито - е момче, но умалителното, т.е момченце. А и да, диарио си е дневник... к***а - завой... абе много има.
    хахахаха к***а завой ... Караш с жена в испания и само и викаш , к**а к***а .. и тя 'ти на кой ше викаш к***а бе ?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    А сега и от мен малко..

Вчера една фр.слушаше някаква песен..
    Аз-Коя е песента?
    Тя- Тази или предишната?
    Аз- Добре (мислех,че ми е казала нещо за заглавието,не и разбрах въпроса)
    Тя- Какво добре?
    ии чак тогава се усетих

П.П. на фонетика съм

амм за други ся не се сещам като се сетя пак ще пиша
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

в час по англииски и като остане малко от часа са забавляваме като господина кара 1 съученик да чете там текстове и тои почва да чете и думата Change я чете като ченге и са получи вана ченге май джиесем фор йор джиесем

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    На мен ми се е случвало в пети клас..на г-жата по математика,докато репортувах,вместо "госпожо Петрова" да и кажа "госпожо Математика" всички си умряха да се хилят случвало се е и да и кажа "како" На класната веднъж и казах "Госпожо идете ми донесете една чаша вода",а тя се смее ии мн.други

Моята изцепка в 4. клас. Обръщам се към класната с думите: "Дядо,..."

Другии.. Когато учехме по английски или немски, не помня, думата "птица", аз за да разведря обстановката (не че не знам как се пише ), нарочно питах госпожата: "Със Ф или с В се пише?"
    По немски изцепките: "Ich bin fuenfzig Jahre alt." (ше ме извинявате, че не слагам умлаута, ама не съм си сложила немска подредба)
    В 8. клас подготвителния едно момиче се изцепи, вместо "турист" каза: TERRORIST GUIDE
    И най-най-най-големата изцепка. На съученик на 15 г.:
    I am fifty years lived ago.

Хораа, предлагам ви да обединим двете теми с тази важната за бисерите... Така и така в нея някои са писали и ученически.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    На мен ми се е случвало в пети клас..на г-жата по математика,докато репортувах,вместо "госпожо Петрова" да и кажа "госпожо Математика" всички си умряха да се хилят случвало се е и да и кажа "како" На класната веднъж и казах "Госпожо идете ми донесете една чаша вода",а тя се смее ии мн.други

Моята изцепка в 4. клас. Обръщам се към класната с думите: "Дядо,..."

Другии.. Когато учехме по английски или немски, не помня, думата "птица", аз за да разведря обстановката (не че не знам как се пише ), нарочно питах госпожата: "Със Ф или с В се пише?"
    По немски изцепките: "Ich bin fuenfzig Jahre alt." (ше ме извинявате, че не слагам умлаута, ама не съм си сложила немска подредба)
    В 8. клас подготвителния едно момиче се изцепи, вместо "турист" каза: TERRORIST GUIDE
    И най-най-най-големата изцепка. На съученик на 15 г.:
    I am fifty years lived ago.

Хораа, предлагам ви да обединим двете теми с тази важната за бисерите... Така и така в нея някои са писали и ученически.
    АЗ СЪМ СЪГЛАСНА...

Мега фен
    Аз пък не съм съгласен да обединявате Учителските бисери, създадени от мен и вашата тема. Ако искате да си правите ученически бисери, помолете от екипа, но аз като автор на другата не съм съгласен на подобна глупост...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си