.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Кристали за коса

Привет на всички !

Искам да ви попитам няколко въпроса свързани с тези кристали за коса , също така искам да ви кажа , че съм момче.От доста време не си харесвам прическата , смисъл косата ми е някаква такава "неподредена" и след като я измия "стърчи" много гадно и много време ми трябва за да я "оправя" с пресата.Та въпроса ми към вас е какъв е ефектът от тези кристали и тези изброени проблеми дали биха се оправили след като започна да употребявам кристали ?

Супер фен Аватара на psych0
    прегледай тази темичка http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=323722 има инфо за кристалите за коса
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Горе долу разбрах за какво става дума. Също така бих искал да попитам малко по нестандартен въпрос ... Какво е чувството след 1-вия път , има ли някаква паника ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от goShee
    Горе долу разбрах за какво става дума. Също така бих искал да попитам малко по нестандартен въпрос ... Какво е чувството след 1-вия път , има ли някаква паника ?
    Моля ?
    Каква паника бе ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Смисъл ... нз точно как да го обясня , дали има някакво притеснение , че ефекта от кристалите ще изчезне и че косата ще си стане старата кирия . Наистина след измиване на косата и употребяване на кристалите , ефекта им смятам , че трае ... вятър мятър т.н нали не намаляват ефекта на кристалите ? Между другото си падам малко неграмотен , за което се извинявам.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Смисъл ... нз точно как да го обясня , дали има някакво притеснение , че ефекта от кристалите ще изчезне и че косата ще си стане старата кирия . Наистина след измиване на косата и употребяване на кристалите , ефекта им смятам , че трае ... вятър мятър т.н нали не намаляват ефекта на кристалите ? Между другото си падам малко неграмотен , за което се извинявам.
    Ами не мога да ти кажа за това, защото аз ги използвам с друга цел. Но ако е за оформяне на прическата само, по - добре си вземи пяна или лак ... Или и двете. Една фр ползваше кристалите за "оформяне" на прическата (това, което ти имаш в предвид) .. После почна да си слага пяна и ефекта беше по - добър, но ти си решаваш.

П.П.: Имай в предвид, че кристалите са по-полезни.

Много объркан съвет ти давам, но е хубаво да знаеш и това.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на sunshine955
    и аз съм решила да си взимам кристали
    та четох в др тема че всички където ползват са доволни от Сери
    ще си зема сиг от тях .. (:
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Значи жив и здрав утре-други ден ги купувам тея кристали .

Значи неска си взех кристали и ги използвах и честно казано леко сам разочарован,защото косата ми не стана така точно както аз исках,също така мисля , че при нанасянето им върху косата направих някаква грешка.Някой ако може да ми обясни по подробно точно как се нанася ще съм му много благодарен(след изсушаване/преди , след пресиране/преди) !

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото

Re: Кристали за коса

Привет на всички !

Искам да ви попитам няколко въпроса свързани с тези кристали за коса , също така искам да ви кажа , че съм момче.От доста време не си харесвам прическата , смисъл косата ми е някаква такава "неподредена" и след като я измия "стърчи" много гадно и много време ми трябва за да я "оправя" с пресата.Та въпроса ми към вас е какъв е ефектът от тези кристали и тези изброени проблеми дали биха се оправили след като започна да употребявам кристали ?
    Вземи се стегни!! Може и да съм единствената, която ти го казва ама е така. Как може едно момче да ми говори за преси и кристали... До къде стигна светът? Всяко уважаващо себе си момче не би си сложило нещо като кристали, най-малко пък да използва преса.. Пфф егати хората, егати нещото.

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки

Re: Кристали за коса

Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Привет на всички !

Вземи се стегни!! Може и да съм единствената, която ти го казва ама е така. Как може едно момче да ми говори за преси и кристали... До къде стигна светът? Всяко уважаващо себе си момче не би си сложило нещо като кристали, най-малко пък да използва преса.. Пфф егати хората, егати нещото.
    1+
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    И аз преди имах на Seri и бях много доволна и сега пак ще си взимам от тях

Всеки си има право на мнение. Чакам отговор относно въпросът ми...

Супер фен Аватара на psych0
    Всеки си има право на мнение. Чакам отговор относно въпросът ми...
    чичко Google може да ти отг. има толкова теми
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си