- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем! :Д
моят проблем е следният : значи приятелката ми реши че иска да направим нещо нетипично (3ка).. Някакви съвети да предложите защото имам нещо като притеснения дали ще се справя и дали ще издаржа ... Като сме 2мата държа по доста време преди да изпусна парата но с 2 ще ми е трудничко...
п.с. не съм правил 3ка преди това
да ти имам проблемите приятел..![]()
Проблема е голям ... Има решение .... Кажи и 4-ка и ме викни ^^Първоначално написано от retribution
това ако ти е проблем![]()
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
Свари си жълт кантарион (30 гр) и джоджен, едно към едно, в литър вода. Изпии 20 минути преди секс и, гаранция, ще издържиш колкото трябва.
Ако се притесняваш може да те заместа .Първоначално написано от retribution
![]()
Пич да ти имам и проблема приятелката ти иска тройка той се оплаква дали ще издържи![]()
Като не издържиш има втори рунд!![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
тфа за кантариона ме притеснява нещо :Д дали 1,2 линиики ани нема да има по добар ефект :Р![]()
![]()
Аз не бих позволил някой друг да ми е*е приятелката. Май над това трябва да помислиш а не колко ще издържиш![]()
Ясно е че става въпрос за +1 мацка.Иначе дай Боже всекиму приятелка с такива желания!
![]()
викай комшията от 1вия етаж и я подхващайте докато не е променила решението си .. ако ти се издъниш, другия ще те покрие![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Ами според мен най-важното е да си спокоен и да не се притесняваш за излишни работи...Но ако не си готов - не го прави..
Поговори с нея - мисля,че ще те разбере
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
надрусай се с попърс и действай 2-3 часа няма да имаш равен![]()
if you need 1 msg me !
И къде е проблема?
FUCK-тически не ме интересувате..
+1 !!!Първоначално написано от Sc0field
ще иска 3 ка и ще я изсела от нас![]()
![]()