.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град

проблем! :Д

моят проблем е следният : значи приятелката ми реши че иска да направим нещо нетипично (3ка).. Някакви съвети да предложите защото имам нещо като притеснения дали ще се справя и дали ще издаржа ... Като сме 2мата държа по доста време преди да изпусна парата но с 2 ще ми е трудничко...

п.с. не съм правил 3ка преди това

да ти имам проблемите приятел..

Re: проблем! :Д

Цитирай Първоначално написано от retribution
    моят проблем е следният : значи приятелката ми реши че иска да направим нещо нетипично (3ка).. Някакви съвети да предложите защото имам нещо като притеснения дали ще се справя и дали ще издаржа ... Като сме 2мата държа по доста време преди да изпусна парата но с 2 ще ми е трудничко...

Проблема е голям ... Има решение .... Кажи и 4-ка и ме викни ^^

това ако ти е проблем
    Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***

Свари си жълт кантарион (30 гр) и джоджен, едно към едно, в литър вода. Изпии 20 минути преди секс и, гаранция, ще издържиш колкото трябва.

Еххх Да ти имам проблемитеее....
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Re: проблем! :Д

Цитирай Първоначално написано от retribution

Ако се притесняваш може да те заместа .

Пич да ти имам и проблема приятелката ти иска тройка той се оплаква дали ще издържи

Град
    Некъде из Сливен
    Като не издържиш има втори рунд!
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Град
    тфа за кантариона ме притеснява нещо :Д дали 1,2 линиики ани нема да има по добар ефект :Р

Аз не бих позволил някой друг да ми е*е приятелката. Май над това трябва да помислиш а не колко ще издържиш

Ясно е че става въпрос за +1 мацка. Иначе дай Боже всекиму приятелка с такива желания!

викай комшията от 1вия етаж и я подхващайте докато не е променила решението си .. ако ти се издъниш, другия ще те покрие
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами според мен най-важното е да си спокоен и да не се притесняваш за излишни работи...Но ако не си готов - не го прави..
    Поговори с нея - мисля,че ще те разбере
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

надрусай се с попърс и действай 2-3 часа няма да имаш равен

if you need 1 msg me !

И къде е проблема?
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Sc0field
    Аз не бих позволил някой друг да ми е*е приятелката. Май над това трябва да помислиш а не колко ще издържиш
    +1 !!!

ще иска 3 ка и ще я изсела от нас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си