- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет в тази ситуация
Здравйте,
занчи имах приятелка с която ходихме 4 години.сичко беше почти идеално, нормално да е имало караници разправии но всичко в рамките на нормалното.Започнаха се проблеми в нейното семейство тяхните сега ще се развеждат , но тя ме заряза поради причина, която и тя незнаеше.Започна да ме избягва около 2 месеца неискаше да чуе за мен.От 2-3 дни започна да ме тарси пак.Да се чуваме виждаме да и помагам там с тяхните да се оправа, общо взето като както бяхме заедно само, че без часта гаджета,нямала чувства към мен , но и всичко ми споделя,утре има и операция и сиг няма да е виждам няколко дни. а аз искам да съм с нея....дайте ми съвет какво да направя в тази ситуация...
Ми спри да бъдеш подметка. Къде ти е достойнството? Завряно в Gluteus Maximus?Първоначално написано от GbBO
Използва те, при това класически. А ти лапаш въдичката като килограмово шаранче.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щом искаш да си с нея какво правиш още пред компа ???
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Какво да права при нея като ти казах, че чувства няма, поне така казва....май наистина най добре да е заебавам и ако има нещо тогава ще приреве, сега и е най удобно хем сама хем има кой да и въври след гъза.Първоначално написано от BlueParadise
Видя ли че не е сложноПървоначално написано от GbBO
![]()
Dr. Gregory House
Ами щом няма чувства към теб,може да си останете приятелиВ твое лице тя вижда точно това.От теб зависи дали ще успееш да го понесеш.Все пак 4 години сте ходели,всичко сте си споделяли,не мисля,чее толкова лесно да заебете всичко ида сте като непознати.Но всичко зависи от това дали би могъл да се справиш с ролята си на нейн приятел.
Първоначално написано от valdesbg
+++
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от kindergarden
няма как да съм просто неин приятел да е гледам с някви други и т.н или заедно или нищо.просто приятели в такава ситуация е невъзможно
еми тогава и кажи,че не искаш повече да те търси и се оправяй![]()
Авторе - бе по принцип е възможно. Дефакто въпроса е дали си заслужава. Ползвай си думите правилно![]()
Dr. Gregory House
Иве, за втори път е това...![]()
Почвам да се притеснявам за един от дваматаСамоч е за кого точно - не знам.
Dr. Gregory House