- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък! :( (за момичета
ЗНачи въпроса ми е такъв от няколко седмици се зарибявам с едно мими4е първо по интернет името няма да казвам за да не стане фал (само че става въпрос за софия).МОмичето е много готино и така нататак .Не ходим но излизаме и е сиг. че ще трагнем.АЗ и предложих преди няколко дена и тя не ми отговори обаче рождения и ден и скоро и се чудя какъв да и подяря.НЕ сам пълнолетен и не сам банкомат . Даите пример за подарък до 20лв сПОРЕд мен нещо по сантиментално но незнам под какво форма. МоЛЯ момичетата да кажат какво биха харесали/!?![]()
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Купи й нещо свързано с интересите й..
Или някаква дреха,парфюм,плюшена играчка![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Плюшена играчка ... много ще и се зарадва ... но да не е някво слонче или катерицаПървоначално написано от SmilezZz
може едно сърце , и картичка
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Голямата част от момичетата харесват плюшените играчкиПървоначално написано от krem4et0
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз мисля като Кремчето... Букет и картичка биха били достатъчни за мен а плюшени играчки не харесвам, освен ако не са във формата на любимите ми животни (имам една огромна плюшена змия и много си я обича). Тя не е ли споменавала какво харесва или не си ли е пожелавала нещо? Приятеля ми примерно знае че обичам да се гримирам и лакирам и до сега ми е подарявал подаръци свързани с това. Също още докато си пишехме по скайп (и ние в интенет се запознахме
) му бях споменала един мой много любим филм и за Коледа ми го подари на ДВД в една много красива кутия с панделки и всичко каквото си трябва
Много ми стана мило че е запомнил и че си е направил труда да го намери (на 20 години е и не е особено популярен) и да го опакова. Веднъж пък ми изпрати колет в който имаше съвсем малка кутийка във формата на сърчице (трябваше ми кутийка в която да си слагам хапчетата за глава), кутия рафаело (защото много обичам) и една много красива картичка. Според мен нещо мъничко което знаеш че ще й хареса и картичка ще са достатъчни (аз лично не си падам по цветята но ако знаеш какви обича можеш да й вземеш).
Можеш по някакъв деликатен начин да я подпиташ какво точно харесва или пък направи така, че сам да разберешИначе и аз съм За плюшената играчка
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Статистиката не е много правилно нещо. 80% може да припадат по плюшки, но другите 20% нямат ли право на мнение. Да, статистически погледнато по-вероятно е да улучи, но може да сбърка и да стане по-зле. По-добре е нещо неутрално - букет, бонбони (да проучи да не е диабетичка), вино (да е пълнолетна и да не е алкохоличка). Изобщо си има стандарт за тези неща. Плюшената играчка е сантиментална, показва безидейност и очакване да е като другите (повечето), липсва лично отношение.
Хубав подарък е книгата, но трябва добро познаване. Изобщо да подариш подарък на човек, с който имаш или очакваш да имаш романтични изживявания е доста трудно. Проучи интересите и характера й предварително.
Според мен ако не е някоя капризна ще оцени жестът ....Първоначално написано от krem4et0
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Според мен едно цвете е съвсем идеалноо![]()
Времето е еднакво за всички, всичко е въпрос на организация.
Ех този интернет...златен да е..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Плюшена играчка .Умирам за плюшени играчки,както и повечето момичета
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
На парфюми и бижута не се радвам,но на една голяяма плюшена играчка <3 уу <3 ^_______^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Стига с тея парфюми...тва са супер тъпи подаръци... В един парфюм...дори да е най-скъпия няма никакаква изненада...нищо различно...шишенце с миризлива вода...пък и може да не се хареса аромата...аз например харесвам сладникави и детски...в такъв случай ако ми трябва ще ида и ще си купя... Оо Парфюм за подарък не ме кефи. Ако ми подарят ще се израдвам фалшиво.
4XCOKИ
букет и бонбонки?![]()
аз не бих отказала и плюшка, ноо не познавам твоето момиче ..![]()
кутия хубави бонбони винаги е добра оффертаПървоначално написано от gazar
Извинявай,но изказването ти е тъпоПървоначално написано от krem4et0
Защо пък трябва да показва безидейност или липса на лично отношение?!
Все едно моя като ми подари плюшен дявол да го е взел ей така,защото го е харесал ... Да ама не!Има си причина да ми подари точно дявол,което означава,че не ми го е подарил ей така за да отбие номера ... А и не е важно,какъв точно ще е подаръка ... Важен е жеста
Аз например няма да се зарадвам ако някой ми подари лак за нокти (ще го сметна за подарък тип "отбий номера"),бонбони (не обичам шоколад ... ям го,но не го обичам),вино (да беее ... ако имам връзка с момчето ок,но ако е просто приятел,както в случая ...
) ...
А и по същата твоя логика ... Ако й подари букет,а тя е алергична към цветята,или към шоколадовите бонбони ...?!
По темата:Вземи й някакъв сувенирИма толкова красиви и интересни неща до 20 лв.,че просто не разбирам,защо се затрудняваш
![]()
За плюшената играчка,какво да ти кажа - аз бих се зарадвала
А може и някоя сребърна гривна да й купиш
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Много ясно,че ще я харесам повече! <3 ^_^Първоначално написано от justunique
4XCOKИ
Аз бих се зарадвала на розичка, или плюшено меченце на което пише i love you!![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
За 20лв. хубава козметика е изключено да се купи. Няма смисъл да минаваш с някоя масовка, а и парфюма се приема за много личен подарък подобно на бельото. Вие все още не ходите, за да правиш такива подаръци.
За тази сума перфектния пордарък е сладка плюшка или голям букет. Вместваш се и в двете неща.
3oPuTy, в твоя случай, както и при слънчице ви се подарява точно определена плюшка, защото знаят за ваше предпочитание, интерес и прочие. Той не ходи с нея и смятам, че я познава слабо. Трябва подаръкът да е по-универсален. В крайна сметка може и към плюш да е алергична и да почне да киха. За това когато не познаваш някого достатъчно, има универсални подаръци и вече ги споменах. Да купи плюшка, но да сподели реакция ако може. С изключение на плюшените сърца (изтъркано, но все пак по повода) на св. Валентин, другите плюшени играчки ми създават по-скоро проблем - да им намария място, да ги тупам, да ги пера, а ползата е никаква. На плюшеното сърце мога поне да си легна или а ми украси стаята, но плюшеното коте за какво ми е?
Виж, кака ми би се зарадвала. Но нещата са си до човека. Моя човек знае, че каквито и гримове, разкрасителни уреди, дрехи, книги и техника да ми вземе няма да сбърка. Знае, че съм прагматична и не обичам прахосъбирачки. Той като не знае остава да се довери на традиционното. И все пак говорим за подарък до 20 лв. Цветето е задължително. Сложи го 10 лв. За останалите 10 може да вземе кутия бонбони, хубав шоколад или малка торта (все пак е РД).
nikity9926, ама те още не ходят. Какво е това "Обичам те"?