.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: гъбички...

гъбички...

Може темата да се повтаря,за което се извинявам много.
    Та от много време имам гъбички.На лекар ходих изписа ми биогая и флажил.6 -7 месеца нямах никакви проблеми,но сега пак се започна незнам какво да правя...Няма отърване...Ако някой знае какво да правя моля да ми каже защото вече ми писна ...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: гъбички...

Цитирай Първоначално написано от misskapriss
    Може темата да се повтаря,за което се извинявам много.
    Та от много време имам гъбички.На лекар ходих изписа ми биогая и флажил.6 -7 месеца нямах никакви проблеми,но сега пак се започна незнам какво да правя...Няма отърване...Ако някой знае какво да правя моля да ми каже защото вече ми писна ...
    а това е за колегата kalpazanka, защото ако аз го коментирам ще сум по-язвителен и от филмовият колега Хаус!

а без друго това kalpazanka би изтрила... ergo нека Тя да те захапе питайки те за Възраст и дали знаеш що е то промискуитет..... (и като как след антимикотичната терапия имаме рецидив или екзецербация=това пиатане касае само Модератор, а не навлеци!)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Моме, бас хващам, че не си си подменила изцяло бельото (и самобръсначката, ако по този начин обезкосмяваш гениталиите си) след края на лечебния курс.
    Най-вероятно и партньорът ти не се е лекувал.

batkodoki, решила съм да си пазя нервите. Омръзнало ми е от умствен мързел и овчедушие. Не мога да променя света. Нека всеки си носи кръста. А и в крайна сметка като се пенявя да обяснявам какъв е ефектът- излизам лошата и незачитащата противоположното мнение.
    А като задам тон за дискусия- било в този раздел или в предпоследния, опонентът си плюе на петите с мижитурско извинение.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Здравей,
    Тази "нелечима" инфекция говори за основен проблем с имунната ти система. Лечението трябва да е упорито и да се състои от два силни антимикотикума - пер орален и локален. Всичко трябва да се координира и с подсилване на имунната система и да се пие достатъчно дълго време.
    Всички знаем че гъбичките са упорити, рядко минават от един път и не се появяват пак.

Град
    пространството на Дисе
    Нека все пак не пропускаме като евентуална причина метаболитно разстройство като повод за микоза!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Roma, Italia
    Момичето споделя проблема си и моли за съвет,а вие демонстрирате богат терминологичен речник и се държите надменно!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    пространството на Дисе
    А какво да направим? Да й вземем венозна кръв през сд записвачката? Да й вземем секрет за микробиологично изследване? Да й купим ново бельо/самобръсначка или да купим лекарства за гаджето й? Да й купуваме презервативи ли очакваш?

Може би си ги спряла рано. По- добре отиди на лекар Бързо оздравяване!

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    А какво да направим? Да й вземем венозна кръв през сд записвачката? Да й вземем секрет за микробиологично изследване? Да й купим ново бельо/самобръсначка или да купим лекарства за гаджето й? Да й купуваме презервативи ли очакваш?
    Много си оргинална! Защо са те направили модератор? За да демонстрираш превъзходство и остроумие ли?
    За това е форумът - за да се задават въпроси, да се съветват непознати и да дискутират теми и проблеми, а не да се правим на многознайковци "Ама толкова ли си тъп/а,че не знаеш?!".Щом пита момичето,значи не е наясно как да постъпи.

И по темата - върви отново на лекар,както ти казаха по-горе.И дори да ти е писнало,както казваш, това не е оправдание да се изоставиш. Успех!

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Ето с това предписание на медикамент си спечели участие в томбола за бан.
    II. Права и задължения на потребителите
    13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!
    kalpazanka

Град
    София
    Мнение не по темата.
    kalpazanka

Град
    Roma, Italia
    Мнение не по темата.
    kalpazanka

И на какво основание не е по темата? Прочети своите - те също не са в полза на момичето или нещо,което й помага.Само се изтъкваш и да знаеш - грозно е!
    А и колко още нарушения на правилата има... върши си по-добре работата! Къде, къде по-безсмислени мнения и теми има!
    Темата се превърна в спор,а авторката сигурно вече си е решила проблема и е забравила,че е пускала темата!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ospower
    13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!
    kalpazanka
    Май съм за томболата - кой ще се смее най-много?
    Ламизил е пробвано от мен още от времето, в което имах гъбички на краката. Мога да кажа, че наистина помага. Това ще и препоръча и лекарят.
    Точно за Ламизил не се иска лекарско предписание. Кой сега е в грешка?

Град
    Roma, Italia
    kalpazanka
    Май съм за томболата - кой ще се смее най-много?
    Ламизил е пробвано от мен още от времето, в което имах гъбички на краката. Мога да кажа, че наистина помага. Това ще и препоръча и лекарят.
    Точно за Ламизил не се иска лекарско предписание. Кой сега е в грешка?
    Само,че момичето има вагинални гъбички.

Град
    София
    Ламизил е за всякакви гъбички.

Мега фен Аватара на machoka
    Придържайте се към поставеното условие в темата, моля. Без излишни подмятания. Важи за всички писали в темата. Едното 'отиди на лекар' може да бъде казано без тирада от обидни квалификации, а на който му е писнало да се занимава да го прави, може да си даде една релаксираща почивка. На никого от нас нервите не са му в повече, разбираемо е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си