- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос ....?
Здравейте.
Направо към въпроса .... Преди няколко дена ходих на козметик,направиха ми няколко процедури,останах доволен,но сега имам доста дразнещ проблем.Челото и зоната около носа и бузите са ми доста червени,козметика ми каза,че се дължи на бялата ми кожа и щяло да ми мине скоро,но направо не мога да се погледна в огледалото.Какво да направя за да върна нормалният си цвят на кожата ?? Имайте предвид,че кожата ми много лесно се дразни от каквото и да е било....
Първо можеш да си сложиш хидратиращ крем, а след това някакъв успокоявашщ лосион със Алое.Много добре ми действа на мен.
To infinity and beyond.
и на мене ми беше станало така ама само над устната ..
цялата червенапо-добре недей нищо прави за да диша кожата .. то ще си мине .. и аз така бързах намазах се с един крем такав за кожни ранички и се изприщих на мн гадни пъпчици .. ;д
и моята е чувствителна .. :с
smile-it's the second best thing you do with your lips
И на едно момиче от моя клас й стана така, но с ремето й мина без да слага нищо. Както каза sunshine955 остави кожата да диша и не слагай никакви кремове и т.н.
По-добре да не се слага нищо върху кожата,защото след процедурите е много раздразнена и още по-чувствителна.Моета козметичка ми препоръчва 2-3 дена да не я пипам даже,за да може да си възвърне нормалния цвят.
П.С. В никакъв случай не използвай фдт ,корестори и пудри !!! Най-много да се запушат порите и да се обринеш.
С нищо не я мажи ще изчезне,аз също съм супер бяла и след козметик ставам така,иначе може все пак да си вземеш Топоцин,козметичката ми маже кожата с него,защото успокоява или нещо такова![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!