.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Чакайте сега, ако ще насаждаме морал, да го направим като хората. Първо, съвсем не съм съгласна с твърденият на автора за момчета/момичета в темата, особено с оглед на младото поколение. Момичетата са истински мъжемелачки и съвсем не са тихи и скромни, както ги описваш. Мъжете също не са толкова притеснителни. Може да съществуват известни притеснения дали ще им стане, но до там. Останала съм с впечатление, че за огромна част от хората сексът няма общо с любовта. Да, може би има общо с привличането, харесването, но до там. Особено след първия път. След това почти не им трябва покана, за да го направят. Хем казвате, че сексът е форма да покажем привързаност, обич, доверие, да надградим връзката си, хем че наличието на връзка не е необходимо условие да го правим. Сега кого да слушат малките тийнчета?

Аз съвети за секса не искам да давам, поне не в частта колко е важна или не любовта, за да го правиш. Най-малкото опитът ми е идентичен с идеала и едва ли ще е достоверен за масата хора. Аз лично бих стояла на "сухо" с години, ако няма точния човек, с който да го направя. Разбирай човек, който обичам. А съм далеч над 19. Въпрос на светоусещане, разбиране за тази част от човешките взаимоотношения, морал...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кремче - това е твоя избор и ти си ок с това. Не искам да звуча грубо, но липсата на опит(доколкото знам човека с когото си ти е първия по принцип, както и ти на него) те кара да говориш нещата, които казваш. Нямам нищо против теб, или твоите виждания. Но мисля че тоя проблем, който поставяш вече го дъвкахме с Марина.

По принцип имам други наблюдения върху тийновете. Тези мъжемелачки и пичове, за които говориш съвсем не са това което изглеждат. Но това е друга тема.

\/

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто ми се струва, че хем пишеш едно нещо, хем не вярваш, че е така. Пишеш го като един "модел", но не и като твое лично становище. Разговорът ти с Марина ме наведе на това мнение. Не, че е важно, но е хубаво да не си пишем по принцип, а да сме убедени в изказванията си.

Град
    В мислите на хората
    Кремче, твърдо вярвам в това което съм написал.

Твърдо вярвам че истински красив секс може да има само когато любовта е налице. Както и обратното. Ако исках да наливам морал.. темата нямаше изобщо да прилича на това. А щеше да има само една гледна точка и налагането че САМО тя е правилната

Секс без любов обаче съществува. А дали го одобрявам или не - това е друга тема, която както виждаш не съм засегнал. Въпроса е да не се чудят малките тийнове като зайци на нива когато срещнат това животно. И да не се терзаят с разни въпроси и чуденки.

А моята идея е точно това. Да покажа как и защо мисли противоположния пол. И как да избегнат чуденките, депресиите, и подобните негативни и ненужни емоции свързани с това.

Света не свършва с това че с даден човек не се е получило.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Е, и във крайна сметка какво се променя във една сериозна връзка след самия секс? Задълбочаването не може да бъде единствения вариант. А дори и така да е, в какво по-точно се състои това задълбочаване?

Извинете ме ако отговорът на въпросите ми го има някъде из темата, а аз не съм успяла да го намеря.

Град
    В мислите на хората
    ФрийРайдърке - или ставате по близки, или се разделяте. Сериозна връзка е доста разтегливо понятие. По принцип секса е катализатор на едното от двете, което така или иначе ще се случи.

Накратко казано.

В какво се съсътои задълбочаването ли - ами повече доверие, повече уважение, напасване на характерите и навиците, повече желание за взаимопомощ... все такива полезни неща в една връзка

Ако очакваш да ти кажа - прави го с твоя приятел или не го прави.. бъркаш човека. Дадох ти фактите - как ще ги интерпретираш и какви заключения ще си извадиш - зависи от теб

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Е, и във крайна сметка какво се променя във една сериозна връзка след самия секс? Задълбочаването не може да бъде единствения вариант. А дори и така да е, в какво по-точно се състои това задълбочаване?

Извинете ме ако отговорът на въпросите ми го има някъде из темата, а аз не съм успяла да го намеря.
    Сексът наистина може да е нещо прекрасно, когато се прави с любов. Не бих казала, че връзката се задълбочава. Просто сте достигнали едно ниво на общуване помежду си, при което се чувствате удобно заедно във всяка ситуация. Сексът е споделяне на една интимност и близост. Сексът сближава и това е единственият вариант, ако връзката ви е сериозна. Това съм го предъвквала някъде преди. Ако с момчето се обичате и си ходите сериозно, сексът не може да ви раздели. Дори да не се получи от първия път, ще се опитвате докато се напаснете един към друг, а тогава вече... е прекрасно

Колкото до секса без любов, той също може да бъде чудесен, доколкото нагласата ти е таква, че не влагаш в него нищо повече от това - едно добро креватно упражнение. Без очаквания. Тогава обикновено се прави и най-хубавия секс - без задръжки, липсват и притесненията - как се справих, дали на него/нея му хареса, дали това пък няма да ни раздели. Действаш си за собственото удоволствие
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на babity
    Много хубаво, само не разбрах защо всички изведнъж взеха да ме пазят като ми дойде времето. Вярно, че сексът изисква двама, ама вярвам, че като казвам, че съм готова, значи е така. Физическият контакт действа тооолкова добре. И настроението ми идва, и работата ми върви, и всичката ми е точна. Защо всички толкова се загрижиха за мен изведнъж... К'во ако не дочакам най - правилния? Рано или късно все ще дойде.

Едит: И защо, по дяволите, винаги жените ни изкарвате психарките в целия филм? Не, че не е на 99,999999999% вярно, но нека не забравяме, че и мъжете имат чувства, както и че те също се филмират адски мнгоо и за тъпотии, непрестанно.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Темата наистина е много добра.Доста неща се въртят в главата ми,но незнам дали ще мога да ги свържа в смислени изречения като се има предвид това,че преди малко съм станала. Като цяло съм съгласна с теорията ти за секса и любовта.Ако говорим специално за първият път,да - при жените наистина е дълбок израз на доверие и любов,наистина го има този страх след това да не бъдеш изоставена и наистина всичко,което ще си помислиш след като си го направила до някъде зависи от човека до теб.Но ако говорим за всичките следващи пъти,в които ще правиш секс за мен не е точно така.Както каза LadyDi 'няма проблем и да са си поотделно'.Това,че правя секс с някого не означава,че го обичам,но все пак съм от жените,които трябват да имат поне някакви минимални симпатии към човека,с който възнамерявам да спя,поне малко трябва да пали нещо в мен,за да се реша да го направя.Докато мисля,че при мъжете не е така.Винаги съм си мислела,че мъжете могат да го вкарват ( с извинение) на всяка срещната стига да им се прави секс. И имам нагледни примери за съжаление.;// Да не говорим за факта,че повече момчета на възраст 15-17 с бушуващи хормони след като се освободят така да го нарека от девствеността си започват да се мислят за големи *бачи и в комбинация с голямото им желание за секс и доказване бързо,бързо забравят за 'големите' си чувства към момичето,с което са били до сега и бягат да търсят чуждо,което представете си какъв ефект има в/у въпросната девойка,с която са били. Както и да е .. има хиляди гледни точки и хиляди мнения,но като цяло темата много ми харесва.Дано повече тийнове да я прочетат и да успеят да осмислят написаното,полезно е.
    Съгласна \/

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от dontcare
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Темата наистина е много добра.Доста неща се въртят в главата ми,но незнам дали ще мога да ги свържа в смислени изречения като се има предвид това,че преди малко съм станала. Като цяло съм съгласна с теорията ти за секса и любовта.Ако говорим специално за първият път,да - при жените наистина е дълбок израз на доверие и любов,наистина го има този страх след това да не бъдеш изоставена и наистина всичко,което ще си помислиш след като си го направила до някъде зависи от човека до теб.Но ако говорим за всичките следващи пъти,в които ще правиш секс за мен не е точно така.Както каза LadyDi 'няма проблем и да са си поотделно'.Това,че правя секс с някого не означава,че го обичам,но все пак съм от жените,които трябват да имат поне някакви минимални симпатии към човека,с който възнамерявам да спя,поне малко трябва да пали нещо в мен,за да се реша да го направя.Докато мисля,че при мъжете не е така.Винаги съм си мислела,че мъжете могат да го вкарват ( с извинение) на всяка срещната стига да им се прави секс. И имам нагледни примери за съжаление.;// Да не говорим за факта,че повече момчета на възраст 15-17 с бушуващи хормони след като се освободят така да го нарека от девствеността си започват да се мислят за големи *бачи и в комбинация с голямото им желание за секс и доказване бързо,бързо забравят за 'големите' си чувства към момичето,с което са били до сега и бягат да търсят чуждо,което представете си какъв ефект има в/у въпросната девойка,с която са били. Както и да е .. има хиляди гледни точки и хиляди мнения,но като цяло темата много ми харесва.Дано повече тийнове да я прочетат и да успеят да осмислят написаното,полезно е.
    Съгласна \/
    И аз,мнение на място!

Темата също е на място,но аз всичко това наистина си го знаех досега,и то от много отдавна. Смея да го твърдя,и това може само да ме радва. Хубаво си го изразил с думи,по един точен начин,много правилен. И това ми харесва най-много - едно от нещата за взаимоотношенията м/у хората,което всички знаят,нo никой не може да обясни. Е,ето че може. Евала на автора! (bow)
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си