Чакайте сега, ако ще насаждаме морал, да го направим като хората. Първо, съвсем не съм съгласна с твърденият на автора за момчета/момичета в темата, особено с оглед на младото поколение. Момичетата са истински мъжемелачки и съвсем не са тихи и скромни, както ги описваш. Мъжете също не са толкова притеснителни. Може да съществуват известни притеснения дали ще им стане, но до там. Останала съм с впечатление, че за огромна част от хората сексът няма общо с любовта. Да, може би има общо с привличането, харесването, но до там. Особено след първия път. След това почти не им трябва покана, за да го направят. Хем казвате, че сексът е форма да покажем привързаност, обич, доверие, да надградим връзката си, хем че наличието на връзка не е необходимо условие да го правим. Сега кого да слушат малките тийнчета?

Аз съвети за секса не искам да давам, поне не в частта колко е важна или не любовта, за да го правиш. Най-малкото опитът ми е идентичен с идеала и едва ли ще е достоверен за масата хора. Аз лично бих стояла на "сухо" с години, ако няма точния човек, с който да го направя. Разбирай човек, който обичам. А съм далеч над 19. Въпрос на светоусещане, разбиране за тази част от човешките взаимоотношения, морал...