Цитирай Първоначално написано от dontcare
Цитирай Първоначално написано от Assshley
Темата наистина е много добра.Доста неща се въртят в главата ми,но незнам дали ще мога да ги свържа в смислени изречения като се има предвид това,че преди малко съм станала. Като цяло съм съгласна с теорията ти за секса и любовта.Ако говорим специално за първият път,да - при жените наистина е дълбок израз на доверие и любов,наистина го има този страх след това да не бъдеш изоставена и наистина всичко,което ще си помислиш след като си го направила до някъде зависи от човека до теб.Но ако говорим за всичките следващи пъти,в които ще правиш секс за мен не е точно така.Както каза LadyDi 'няма проблем и да са си поотделно'.Това,че правя секс с някого не означава,че го обичам,но все пак съм от жените,които трябват да имат поне някакви минимални симпатии към човека,с който възнамерявам да спя,поне малко трябва да пали нещо в мен,за да се реша да го направя.Докато мисля,че при мъжете не е така.Винаги съм си мислела,че мъжете могат да го вкарват ( с извинение) на всяка срещната стига да им се прави секс. И имам нагледни примери за съжаление.;// Да не говорим за факта,че повече момчета на възраст 15-17 с бушуващи хормони след като се освободят така да го нарека от девствеността си започват да се мислят за големи *бачи и в комбинация с голямото им желание за секс и доказване бързо,бързо забравят за 'големите' си чувства към момичето,с което са били до сега и бягат да търсят чуждо,което представете си какъв ефект има в/у въпросната девойка,с която са били. Както и да е .. има хиляди гледни точки и хиляди мнения,но като цяло темата много ми харесва.Дано повече тийнове да я прочетат и да успеят да осмислят написаното,полезно е.
Съгласна \/
И аз,мнение на място!

Темата също е на място,но аз всичко това наистина си го знаех досега,и то от много отдавна. Смея да го твърдя,и това може само да ме радва. Хубаво си го изразил с думи,по един точен начин,много правилен. И това ми харесва най-много - едно от нещата за взаимоотношенията м/у хората,което всички знаят,нo никой не може да обясни. Е,ето че може. Евала на автора! (bow)