- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- екс-гаже и фейсбук?
Пробвай да си искрен с неяПрати й покана - ако я одобри й пиши, извини й се за думите си и й кажи, че искаш да сте си само приятели. Ако пък не приеме поканата може пак да й драснеш едно лично със същите неща
Ако и тогава вече не отговори значи е много тъпа п*тка
В смисъл... сори за израза ама... наистина това, което си й казал е било доста грубичко, но пък в крайна сметка всеки човек в момент на ярост казва неща, които не иска... всеки човек може да сбърка и за това ги има вторите шансове
Ако на наея са й непознати просто я заеби и не се интересувай повече от живота й
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
твърдо НЕ !!!
Значи в XXI век да наругаеш някого, който не заслужава, и после да не се извиниш, е признак за самоуважение? И кое е общото тук с думата "уважение"? Страхотен прогрес в България - неграмотност, бедни речници, а сега и пълни морални п*тки от малки още. Филмите и чалгата са за забавление, не да си градите основите на ценностната система върху тях.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Имаше един израз, който отдавна си изгуби стойността, след като се употребява за щяло и нещяло, но все пак е хубав - прави каквото трябва, пък да става каквото ще. Знаеш ли какво се има предвид горе-долу? Че в края на живота ти (който може и да е утре, може и да е след 100 години) няма да дойде всемогъщ белобрад чичко, за да те пита: "Искаш ли да го изживееш отново, с шанс да поправиш грешките, които си правил?".
Някак не ми се вярва, че на тази планета има човек, независимо мъж или жена, който няма да се зарадва на едни прости и искрени думи от сорта на: "Здрасти, не си мисли за нищо задкулисно (или като искаш си мисли, но въпросът е, че аз няма да си мисля), не сме се чували от много време, а си от хората, които малко или много съм познавал в този живот и не са ми безразлични - искам да те чуя как си?". Не ти трябва да си завършил Право и Психология, за да можеш да се изразяваш точно така, както искаш да бъдеш разбран. И няма нищо ненормално. Това е човек, който е бил доста сериозна част от ежедневието ти, все пак, и то по взаимно желание, не насилствено или по работа. Трябва да си ненормален, дори извратен, за да не те вълнува състоянието му/й. Този човек представлява малка част от собствения ти живот - не е задължително да обичаш всяка част от него, но я уважавай. Уважавай себе си.
И ако правилно разбирам - ти имаш и да се извиняваш? Моят съвет е следният. Никога не избирай това, за което ще съжаляваш повече, пред онова, за което няма, просто защото така ти е било по-лесно. Не се товари психически. Щом въобще ти е сгряла главата, че си постъпил като кретен - не си трайкай. Все по-рядко се намират хора, които въобще осъзнават лошите си постъпки. Така че не се прави на п*тка (в преносен смисъл), а ме зарадвай, че все още има нормални хора в тази малоумна държава. Най-малкото ще си доволен от себе си. Това е джентълменство (не само да даваш път на жените и да казваш "Добър ден" на даскалите), това е уважение.
Миналото си е минало и няма как да се промени, нагрубил си я нагрубил си я. Дори и да се направи на много убидена и да не ти приеме приятелството, какво ти пука нали си щастлив. Аз на твое място обаче бих задоволила любопитството си. Всъщност и на мене ми се е случвало много често. Имам 2-ма трима бифши във фейсбука, и сме приятели. Всъщност, предпочитам така отколкото да се мразя с човека цял живот заради някаква грешка в миналото.
П.П. Dragunov, обожавам аватара ти![]()
нищо няма да изгубиш ако и пратиш покана за приятелство,ако я приеме ша си попишете,ако не я приеме ще си наясно че неиска да има нищо общо с теб
hip-hop
Ми за да я наругае все някаква причина е имало... Той не казва, че е нямало причина, а че съжалява. Мисля, че са различни неща оО А да се извинявам когато не съм виновен за нищо за мен е това, да преглътна гордостта си и да кажа, че съм сбъркал макар и да не съм го направил. Отделно нито знаеш колко съм грамотен и колко не, нито знаеш и речника ми колко е богат. Също представа си нямаш и на колко години съм (не че се изкарвам много голям, мисълта ми е друга надявам се я рзбираш). Филми - рядко, Чалга - по-добре да умраПървоначално написано от Dragunov
Така че не вади такива радикални заключения. Не мога да разбера защо винаги се намират хора които да те нападат, за това че просто изразяваш личното си мнение... Както и да е, благодаря ти за милите думи. Със здраве
![]()
ако си и казал боклук.. грубо еа пък и 6том е минало доста време може би го е забравила пробвай пи6и и
![]()
Be yourself !
много гадно си я наругал найстина колкото и да е били сте двойка обича ли сте се.Прати и покана според мен тя ще се учуди доста (личен опит),но ще и стане и приятно.Нищо няма да загубиш даже може да станете добри приятели знае ли човек.. Пращаи и не се колебай и миг повече !![]()
пп: някак си останах с впечатлението,че дори ти тука да се кълнеш един вид,че вече не я искаш и ти е безразлична аз мисля, че е точно обратното,че подсъзнателно искаш нея и старите ви мигове
пиши й, просто и се извини за думите си и такам
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
след дълбок размисъл реших, че още няма да и пращам, но след време може би.
мерси за съветите
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Дълбоко в себе си не мислиш така, сигурен съм. Ако ти беше безразлично, нямаше да пишеш тема в тиина и да питаш съфорумниците си.Първоначално написано от kypo
...
Та по темата:
Прати и покана ако приеме, приеме.
+1Първоначално написано от Shely
Късно е за извинения. Как си могъл да й говориш така,все пак си я харесвал,ходил си с нея,имало е някакво привличане,някакви чувства .. ?! Добавяй я ако искаш,НО лично аз никога не бих дала приятелство на някой бивш,който се е държал така безобразно с мен. Много лесно се засягам и трудно прощавам и така... Аман от грубияни.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от Abigoria
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Аз съм потресен колко много значение отдавате на едно фейскух прияелство.
Колкото и да е само фейсбук приятелство, тя пак ще вирне носа и ще си каже, че е много важна и т.н., че той пак я търси. Казал си й едно, а пък сега обратното правиш. И какво? Сам си нарушаваш казаното. Ако съм на теб няма да я потърся повече. Просто няма начин тя да не си помисли, че пак искаш нещо повече от приятелство... Ще й мине през главата тази мисъл.
\Първоначално написано от Djia
/ Мхм..аз лично имам няколко бивши във фб..дори със сегашния се запознахме там,покрай една обща приятелка
пък сега сме си супр щастливи веча няколко месеца,обичам го повече от всичко..та отклонявам се хД еми мисълта ми е,че понякога фейсбук е способен да направи чудеса..Нещо не ти пречи да пробваш-ако те приеме-добре дошло.Може малко да е изненадана,да си попишете,ако е някаква мила душица.Ако пък не те приеме,какво пък.въобще не трябва да ти е гузно,за това,което си й казал.за да изречеш подобни неща,както ти каза -наранила те е.Ако в случая тя има поне малко съвест ще поиска да заздравите приятелски отношения и ще приеме с усмивка изпратената от теб покана.Давай \
/
![]()