.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Стрий

Стрий

Момичета бихте ли напуснали гаджетата си ако видите, че имат стрии.Гнусят ли ви като цяло.Пример някой яко напомпан пич ама нарязан отвсякъде.
    Everything it`s possible !

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    НЕ
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Голям фен
    Град
    Варна
    ко е туи стрий ) напиши превод че някои не знаем ко значи туи нещо.

Не, разбира се .. Що за глупост ???
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Град
    Roma, Italia
    Пише се "стрии".
    Изглеждат така http://krasivi.bg/data//uploads/arti...4715409fb1.jpg .
    И вероятно питаш,защото ти имаш или си момиче, чийто приятел има (предполагам).
    Но наличието на стрии не те прави по-малко човек.
    Аз имам. До скоро се притеснявах от тях, защото са на гърдите ми, но вече не ми пука.
    До колкото знам, при вече появили се и избелели, и дори превърнали се във вдлъбнатинки, няма оправия, освен с пластична операция.
    Не е приятно да имаш, но какво да се прави.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Уау,не разбирам защо стриите са ви проблем. Аз имам. По краката и по гърдите. Почти не се виждат. Даже рядко се сещам за тях. И какво като човек има стрии. Всички сме хора, нормално е да имаме някакви дефекти.
    И до тук ли се стигна... Дайте, по каталог да се избираме - тази има целулит, тази пък стрии, третата някакви петънца по краката... Направо нямам думи.
    Щом си решил да си легнеш с един човек, стриите нямат значение. Те в такива моменти не се виждат . Ще те гледа човека дали имаш или не. Рофл, само това ще кажа.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Уау,не разбирам защо стриите са ви проблем. Аз имам. По краката и по гърдите. Почти не се виждат. Даже рядко се сещам за тях. И какво като човек има стрии. Всички сме хора, нормално е да имаме някакви дефекти.
    И до тук ли се стигна... Дайте, по каталог да се избираме - тази има целулит, тази пък стрии, третата някакви петънца по краката... Направо нямам думи.
    Щом си решил да си легнеш с един човек, стриите нямат значение. Те в такива моменти не се виждат . Ще те гледа човека дали имаш или не. Рофл, само това ще кажа.
    Абе то няма да те гледа ама си е неприятно вадят ти очите на плаж и така нататък ще ти е притеснено с тях
    Everything it`s possible !

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ако момчето има як характер и си ме обича и аз си го обичам, колкото и стрии да има, не бих си го дала на никоя.
    Егати въпроса!!!
    The reasons of love... <3

Голям фен Аватара на glamouros
    ДА. Аз се грижа за тялото си, не само за да му се радвам аз, но и за да го харесва приятеля ми. Смис тва е въпрос на уважение към самия себе си и никой не съдя или критикувам, но както аз се старая да се поддържам, така и моя приятел трябва да полага усилия. Е, ако държа на човека няма да го зарежа, но в друг случай....
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Никога не бих зарязала приятеля ми защото има стрии
    1 в повечето случаи те не се виждат почти
    2 нормално е - 90% от хората имат стрии
    3 ако обичаш един човек няма да ти пука дали има стрии или не
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    ДА. Аз се грижа за тялото си, не само за да му се радвам аз, но и за да го харесва приятеля ми. Смис тва е въпрос на уважение към самия себе си и никой не съдя или критикувам, но както аз се старая да се поддържам, така и моя приятел трябва да полага усилия. Е, ако държа на човека няма да го зарежа, но в друг случай....
    Плоско. Много даже.
    Стриите не стават от неподдържане.

На мен не би ми било проблем.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Некъде из Сливен
    Нямам проблем със стриите ... Не мисля, че пречи на някой по някакъв начин, особено ако са само на места, които не се виждат - като дупето например...
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Стриите не се ли получават при рязко отслабване или рязко напълняване....та той чожека не е виновен,всички сме хора.Аз нямам и не съм се интересувал подсробно,но знам,че има кремове за заличаване на стрии,друг е въпроса-екективни ли са!?

Повече от фен Аватара на c0ci
    не ми пречи,никой не е идеален.....

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Плоско. Много даже.
    Стриите не стават от неподдържане.

На мен не би ми било проблем.
    Именно!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Wikzinka
    Никога не бих зарязала приятеля ми защото има стрии
    1 в повечето случаи те не се виждат почти
    2 нормално е - 90% от хората имат стрии
    3 ако обичаш един човек няма да ти пука дали има стрии или не

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз също имам защото в пубертета рязко напълнях и пораснах на височина. Мажех се с какви ли не кремове, правех си масажи, студени душове, бла бла и пак нищо не помогна. Гърдите си ги мажех от шести клас още като сложих бюстие и пак се нацепиха. Понякога дори да се грижиш за кожата пак не можеш да предотвратиш появяването на стрии. Според мен не е никакъв проблем и до сега не съм имала негативни коментари за това. През лятото нося къси поли, големи деколтета но ако не се вгледа човек не се виждат. Бившия ми ги забеляза чак 5-6 месеца след като бяхме започнали да правим секс а сегашния ми приятел след месец-два.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си