- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъжна тема ;(;(;(;(;(
Според мен си голямо детенце. Мислиш ли, че някой от 7-8 клас (Съжалявам ако ви бъркам възраста) ще бъде с теб завинаги? Някой момичета са големи мечтателки ....
Ами кофти се е получило,мислех да ти натяквам че това са твърде лични неща,но знам какво е да искаш да споделиш.Ходили сте година,както разбирам,това си е доста време.Ама и той ти го каза,че не съжалява че е бил с теб.Не си ти виновна,че са му изчезнали чувствата.И не се очудвай,че не ти е споменал за друго момиче.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
И ти си му вярвала, като ти е казвал, че ще те обича винаги и няма да погледне друга?? ОМГ, хора, излезте от тея филми!! И на мене сега тва ми го повтарят един милион пъти, но вярвам ли? Не!! На 16-17 години да се вричаш в истинска любов.. Да, може известно време да си мислиш, че винаги ще обичаш тоя човек, ноо това да го обичаш вечно.. би станало в 1 от 100 случая...
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Групова прегръдка!Първоначално написано от filmimilmi
Както казаха повечето преди мен--ЗАВИНАГИ не съществува.. Няма такава дума.. Нищо не може да е вечно.. Няма вечна любов между две същества.. Колкото и да искаме--няма. Ти продължи напред.. Не се натъжавай, зарад любовта. Има по-готини момчета в Плевен, аз познавам такива и то мнг..Просто се стегни и не се предавай.. Любов има--тя е навсякъде, просто чака да я открият. Пък и според мен момчето си е знаело какво иска.. Искало е и двете, работата е че не може да ви има и двете и ето защо се е отказал от теб. Той не е единствен-запомни го и НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ на думата ЗАВИНАГИ
@@ И аз съм от Плевен..![]()
Според мен в края на възката ви си е играл с теб просто ...![]()
![]()
![]()
Прочетох иторията ви, но написано на латиница ми е много дразнещо и не знам колко успях да схвана като цяло смисъла... Ходел е с теб, мислел е за втора, целувал се е с трета ...
![]()
![]()
И той не знае какво иска ...
I'm inlove with a criminal...