- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- СОБТ - СПЕЦИАЛИЗИРАН ОТРЯД ЗА БОРБА С ТЕРОРИЗМА
Много ти благодаря за информациятаПървоначално написано от Bimmer
ами точно това ме притеснява трябва ли да съм бил от системата на МВР... 190 / 87 кг съм ... правя по 100 лицеви опори бягам като кон ..физически съм ужасно добре защото всеки ден съм зает било то със бокс,плуване,бягане с тежести в раницата по 10 км,фитнес 1 ден и така поддържам форма а съм на 20 години ... готов съм да жертвам целия си личен живот в името на това,защото това е моят живот !Може да ме мислите за луд,но не мога да спа нощем от притеснение да мисля как ще се развие живота ми.. защото както казах това и единствено това ми е на сърцето и с цената на всичко искам да гоня тази цел и мечта! Не ме интересува,че ще вземам 500 600 лв ... искам като се сабуждам сутрин да ставам с усмивка и доволен че съм полезен на обществото, защото силно се самнявам че са останали още такива като мен ,хора настроени лоялно и коректно!Повечето станаха Братя Галеви Барети и нз си кво... нищожества!Но както казва Г-н Кирил Димов не бива да слагаме всички под общ знаменател ,защото има добри момчета който си вършат работата с желание и без задни мисли!