Цитирай Първоначално написано от Bimmer
Ами сега като се загледах - действително, в единия цитат пише, че не е задължително да си бил в мвр, в другия - обратното, но това са цитати и автора на темата би трябвало да си прецени кое е по-голямата истина. За упражненията - или се допълват, или единия цитат е бил неточен. Публикувах мненията за собт, които намерих, оттам нататък зависи от автора.
Със здраве
Много ти благодаря за информацията ами точно това ме притеснява трябва ли да съм бил от системата на МВР... 190 / 87 кг съм ... правя по 100 лицеви опори бягам като кон ..физически съм ужасно добре защото всеки ден съм зает било то със бокс,плуване,бягане с тежести в раницата по 10 км,фитнес 1 ден и така поддържам форма а съм на 20 години ... готов съм да жертвам целия си личен живот в името на това,защото това е моят живот !Може да ме мислите за луд,но не мога да спа нощем от притеснение да мисля как ще се развие живота ми.. защото както казах това и единствено това ми е на сърцето и с цената на всичко искам да гоня тази цел и мечта! Не ме интересува,че ще вземам 500 600 лв ... искам като се сабуждам сутрин да ставам с усмивка и доволен че съм полезен на обществото, защото силно се самнявам че са останали още такива като мен ,хора настроени лоялно и коректно!Повечето станаха Братя Галеви Барети и нз си кво... нищожества!Но както казва Г-н Кирил Димов не бива да слагаме всички под общ знаменател ,защото има добри момчета който си вършат работата с желание и без задни мисли!