Цитирай Първоначално написано от SoldierForLife
Опс забравих да добавя ,че акциите на ГДБОП и СОБТ не са сабудили в мен това чуство на желание ... това просто сигурно е вродено Още в далечното минало и до сега съм живял с тази мисъл и вдъхновение !Но и не искам да отричам отличните резултати като цяло на Министерството на вътрешните работа .. вече друг въпрос е че между институция и институция има разлика ... отвращавам се от правосъдната ни система , висши магистрати и тн .. всеки гледа да налапа голямата пара ! "Ние ги хващаме .. те ги пускат"
Ами ентусиазмът ти е за похвала, радвам се, че все още има такива хора, които просто искат да помагат на обществото, макар и за не толкова голямо възнаграждение.
А относно политиката - те хващат някой, който създава проблеми на някого... Жалко е, че такива хора като теб, даже и да влязат, могат да останат разочаровани, или да минат на другата страна.
Повече информация не мога да ти дам, тези неща по-горе просто ги намерих в интернет, тъпото обаче е, че ако отидеш в някое рпу да питаш сигурно ще ти се изсмеят... Не знам как можеш да разбереш.
Късмет